Portatif tribünler maça yetişemedi

Van’da daha önce yıktırılan kapalı tribünlerin yerine yapımı süren portatif tribünler, bugün oynanacak olan B.Vanspor-Karşıyaka maçına yetiştirilmedi. Tribünlerin bir bölümünün bittiği, ancak taraftar alınamayacağı açıklandı.

SPOR 14.05.2019 18:44:20 0
Portatif tribünler maça yetişemedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

B.Vanspor ile Karşıyaka arasında bugün saat 15.00’te oynanacak olan play-off yarı final ikinci karşılaşması için taraftarlar büyük heyecan yaşıyor. Ancak yaklaşık 1 yıl önce hasarlı olduğu için yıktırılan kapalı tribünlerin yerine birkaç ay önce yapımına başlanan portatif tribünler bitirilmedi.


       Sezon başından beri defalarca yapılan açıklamada portatif tribünlerin üçüncü, beşinci, sekizinci maça yetiştirileceği açıklaması yapılmasına rağmen sezon bitti, ama portatif tribünler bitirilemedi.


        En son play-off karşılaşmasının ikinci maçı olan B.Vanspor ile Karşıyaka arasında oynanacak olan maçta tribünlerin tamamlanacağı ve taraftarların burada maç izleyeceği konuşulsa da, yapılan açıklamada söz konusu tribünlerin bitmediği, denetimler olmadan maçın burada izlenemeyeceği ifade edilerek, B.Vanspor ile Karşıyaka arasındaki maçta tribünlere taraftar alınamayacağı belirtildi.


        Bu açıklama ile taraftarlar hem üzüntü yaşadı, hem de duruma tepki gösterdi.
‘Sahipsiz memleket’ diyerek portatif tribünlerin bitmemesinin nüfusu bir milyonu geçen bir kent için büyük ayıp olduğunu vurgulayan taraftarlar, yetkililerin de bu konuda sorumsuz davrandığını ifade etti.Van Bölge Gazetesi