Play-off zamanı

Uzun ve zorlu lig maratonunun ardından yarın play-off heyecanı başlayacak. Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ligi 5. sırada tamamlayan Van Spor FK, play-off ilk maçında yarın kendi sahasında Sakaryaspor A.Ş.'yi konu

SPOR 11.05.2021 19:03:49 0
Play-off zamanı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde zaman zaman inişli çıkışlı bir performans sergileyen, bazen aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen, bazen de taraftarlarına büyük sevinç yaşatan Silahtaroğlu Van Spor FK, yolun sonunda play-off'u göğüsledi.
Sakaryaspor A.Ş., Kırşehir Belediye Spor, Kırklarelispor ve Van Spor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off oynayacak olan ekipler oldu.
Van Spor FK, play-off ilk maçında yarın kendi sahasında Sakaryaspor A.Ş.'yi konuk edecek. Maç saat 16.00'de başlayacak.

RÖVANŞ 16 MAYIS'TA

Play-off'ta bir üst tura çıkmak için ter dökecek olan ekipler, rövanşta ise 16 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.
Van Spor FK, 16 Mayıs tarihinde oynanacak olan rövanş maçında Sakaryaspor'a konuk olacak ve Sakarya'daki maç saat 20.00'de başlayacak.
2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off maçında karşı karşıya gelecek olan diğer rakipler ise Kırklarelispor ile Kırşehir Belediyespor olacak.

VAN SPOR, LİGİ 5. SIRADA TAMAMLADI

Play-off öncesi birçok futbolcusunu dinlendiren ve önceki maçlarda daha az forma şansı bulan futbolculardan ağırlıklı bir kadro ile ligin son maçına çıkan Van Spor FK, lider Eyüpspor'a 1 – 0 mağlup olarak sezonu 5. sırada tamamladı.
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmaların ardından play-off'a çıkmayı garantileyen Silahtaroğlu Van Spor FK, ligin son maçında lider Eyüpspor'a konuk oldu.
Esenler Ekorspor Stadyumunda oynanan maçta ev sahibi ekip sahaya; Emrullah Şalk, Doğan Can Otman, Bülent Uzun, Uğur Akdemir, Mikail Okyar, Sadık Baş (Dk. 89 Artun Akçakın), Muhammed Akarslan, Onur Eriş, Okan Baydemir (Dk. 89 Taşkın İlter), Bekir Yılmaz (Dk. 55 Yasin Yener) ve Taha Balcı (Dk. 74 Erencan Yardımcı) ile çıkarken Van Spor ise sahaya; Bekir Demircan, Rüştü Hanlı, Emre Özkan, Muhammet Mahmut Emir, Berkan İbrahim Çakır (Dk. 76 Barış Gök), Abdulkadir Özdemir (Dk. 32 Oktay Aydın), Selim Kayacı (Dk. 84 Ömer Yıldız), Mehmet Ali Yurdakul (Dk. 84 Yakup Demir), Ali Say, Sedat Komi (Dk. 65 Üzeyir Ergün) ve Utku Sen ile çıktı.
Maçın ilk devresi 0 – 0 eşitlikle sonuçlandı.
Maçın ikinci devresinde dakikalar 59’u gösterdiğinde Eyüpspor’dan Muhammed Akarslan, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Rakip bu dakikadan sonra oyunu 10 kişi ile tamamladı.
Eyüpspor 83. dakikada geliştirdiği atakta Erencan Yardımcı’nın kaydettiği golle 1 – 0 öne geçti.
Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ligin son maçında Eyüpspor, Van Spor’u 1 – 0 mağlup etmiş oldu.
Eyüpspor, ligi lider bitirerek bir üst lige çıkarken, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor ve Van Spor FK ise ilk 5’e girerek play-off oynamaya hak kazandı.
Kırmız Grup’ta Elazığspor, Mamak FK ve Kardemir Karabükspor ise küme düşen takımlar oldu.

TARAFTARLARDAN VAN SPOR'A BAŞARI DİLEKLERİ

Yarın play-off ilk maçında Sakaryaspor karşısında ter dökecek olan Silahtaroğlu Van Spor FK'ye taraftarlardan tam destek geliyor. Büyük bir heyecanla takımını destekleyen ve 1. Lig hayali kuran Van Spor taraftarları, siyah-kırmızılı ekibin bu hedefine bu sezon yaklaşmasını umut ediyor.
Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, yaptığı açıklamada, “Öncelikle sezon boyunca canı gönülden oynayan, son dakikaya kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ayrıca bize ve şehrimize play-off heyecanını yaşatan başta kulüp başkanımız Sayın Servet Yenitürk olmak üzere yönetim kurulumuza, teknik direktörümüz Serhat Gülpınar ve ekibine ve de futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yıllardır hasretini çektiğimiz 1. Lig'e bu kadar yaklaşmışken Vansporumuza gereken her türlü destek verilmelidir. Play off sürecinde takımımız etrafında kenetlenerek birlik beraberlik içerisinde hep birlikte şampiyonluk için mücadele etmeliyiz. Kendim ve grup üyelerim adına Vanspor'umuza play off maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah birlik beraberlik içerisinde güzel yerlere geleceğiz.” ifadelerini kullandı. Prestij Haber Merkezi 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: