Patnosspor’da hedef BAL’da başarılı olmak

Türkiye Liglerinde gol yemeden namağlup şampiyon olan Ağrı 1.Amatör lig ekibi Patnos 1978spor hedefini Bölgesel Amatör Lig’de en üst sıralar olarak belirledi. Takımın Vanlı Hocası Oktay Belli, başarılarının tesadüf olmadığını kan?

SPOR 25.12.2018 09:52:16 0
Patnosspor’da hedef BAL’da başarılı olmak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye liglerindeki toplam 276 ekip arasında namağlup gol yemeden Ağrı 1. Amatör liginde Şampiyon olan Patnos 1978spor şimdi gözünü BAL ligine çevirdi.


             Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Patnos 1978 Spor kulübü Antrenörü Oktay Belli, hedeflerinin Patnos takımını Bölgesel Amatör Ligi’nde iyi bir yere getirmek ve profesyonel lige adım atmak olduğunu belirtti. Belli, amaçlarının amatör ligdeki başarılarının tesadüf olmadığını ortaya koymak olduğunu söyleyerek, “Birileri bizim başarımızı tesadüf olarak okuyabilir. O yüzden BAL liginde karşımıza çıkacak rakiplerimizi yenmek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.


           Kulüp Başkanı Çetin Tezcan ise ülkedeki liglerde gol yemeden şampiyon oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.
Patnos 1978 Spor kulübü Basın Sözcüsü Faruk Yavuz ise sezon başı maçlara çıkıp çıkmama konusunda bile tereddütlü olduklarını, ama İlçe Kaymakamı Ümit Altay’ın destekleri ile güzel başarılara imza attıklarını ifade etti.Van Bölge Gazetesi