Oyuncular ruhsuz, taraftar suskundu!

B.Vanspor’un bu sezon oynadığı ve en kötü oyunlarından birini sergileyerek yaklaşık 75 dakika 10 kişi oynayan Osmaniyespor’u yenemediği maçta, akıllarda kalan iki olay vardı; oyuncuların ruhsuzluğu, taraftarın suskunluğu.

SPOR 8.03.2019 12:52:26 0
Oyuncular ruhsuz, taraftar suskundu!
Tarih: 01.01.0001 00:00

     TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası ile başlayan B.Vanspor’da, son haftalarda kaybedilen puanlarla play off bile tehlikeye girdi. Özellikle Osmaniyespor maçında rakip takım kırmızı kart gören oyuncusu nedeniyle maçın çok büyük bölümünü bir eksik oynadı.
Buna rağmen B.Vanspor’lu oyuncuların ruhsuz ve isteksiz oyunu aşikâr şekilde belli oldu. Rakip kaleye tek bir gol bile atamayan kırmızı siyahlı takım, sezonun ilk devresinde deplasmanda aynı takımı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti.


           TRİBÜNLERDE BÜYÜK BOŞLUKLAR…
Taraftarların da çok az olduğu maçta, özellikle kale arkası tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti. Gölkentliler Grubu ise kendi arkadaşlarına verilen maçlardan men cezası nedeniyle tribünlere gelmedi.
Grup Kara Kobralar da önceki maçlara göre takımı ateşlemedi ve adeta taraftarsız bir maç oynandı.
B.Vanspor bu sezon haftalarca lideri takip eden bir konumda yer aldı. Liderle arasındaki puan farkları bazen bir, bazen iki, bazen üç oldu. Zaman zaman dört-beş puanlık farklar oluşsa da sonraki haftalarda bu puan farkı yine kapandı. Ancak son haftalarda puan farkı aldı başını gitti. B.Vanspor’un birçok kez altında yer alan Esenler Erokspor son maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

         Sezonun ortalarından son haftaya kadar zirvede yer alan Kırşehir Belediyespor son maçında deplasmanda Alibeyköyspor ile 0-0 berabere kaldı ve bu koltuğu, Esenler Erokspor’a bıraktı.
Yeni lider ise deplasmanda Düzcespor’u 2-0 mağlup ve 46 puan ve averajla lider oldu. Kırşehir Belediyespor da aynı puan ve kötü averajla ikinci sırada yer alıyor.


         Kızılcabölükspor deplasmanda Karşıyaka’ya 1-0 mağlup olup, 41 puanla üçüncü sıradaki yerini korurken, Çatalcaspor da deplasmanda Yeni Orduspor’a 2-0 yenilerek 40 puanla yerini korudu.
B.Vanspor Pazar günü Ofspor deplasmanına gidecek.