Masa Tenisi Turnuvası’nın kazananları belli oldu

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin; personelin motivasyonunu sağlamak ve hareketliliğini sürekli hale getirme amaçlı olarak, hafta sonu düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

SPOR 8.01.2019 10:53:48 0
Masa Tenisi Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gençlik Spor il Müdürlüğü Ferdi Sporları Merkezinde yapılan turnuvaya otuzdan fazla personelin katılması ile heyecanlı ve keyifli dakikalar yaşandı.


           Van Sağlık İl Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Bahadır Öndeş, Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Özkan Arık, Hastane Müdürü Muhammed Habip Temel ve masa tenisi milli antrenörü Mahmut Kurt'un katıldığı turnuva oldukça çekişmeli geçti.


         Yapılan turnuva sonunda birinciliği Yunus Kaçmaz alırken, ikinciliği Abdurrahman Ulutaş, üçüncülüğü ise Recep Beysüm kazandı.


       Masa Tenisi Turnuvası bitiminde gazetemize bir açıklama yapan Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Özkan Arık, “Yoğun iş ortamına bir ara vererek personelin sportif hareketliliğini sağlama amacıyla böyle bir etkinlik yaptık. Söz konusu Masa Tenisi Turnuvası etkinliğini düzenleyen personelimiz Yunus Kaçmaz’ın öncülüğünde sıra dışı bir gün yaşadık. Turnuvamız son derece güzel ve çekişmeli geçti. Turnuvamıza gelip bizleri onure eden sağlık il Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu başta olmak üzere kamu hastaneleri birliği başkanı Bahadır Öndeş ve ismini sayamadığım diğer katılımcılara çok teşekkür ederim. Turnuvayı kazanan ve dereceye giren personelimi tebrik ederim” dedi.