Kırmızı Grup'ta maçlar bugün

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 16. hafta maçları bugün oynanacak. Temsilcimiz Van Spor FK'nin deplasmanda Etimesgut Belediyespor karşısında ter dökeceği 16. hafta maçında, lider durumdaki Eyüpspor da Sivas Belediyespor deplasman?

SPOR 23.12.2020 10:37:19 0
Kırmızı Grup'ta maçlar bugün
Tarih: 01.01.0001 00:00

İlk devrenin bitimine 4 hafta kala, takımlar en az kayıpla yoluna devam etmek istiyor. Özellikle zirve mücadelesi veren takımlar her maça final havasında çıkmaya başlarken, düşme potasondan uzaklaşmak isteyen ekipler de tüm güçlerini sahaya yansıtmaya çalışıyor.
Van Spor FK, bugün saat 13.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geleceği maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Zirve yarışından kopmamak isteyen ve liderlik koltuğuna göz diken Van Spor FK, bu maçın öneminin farkında.
İlk devrenin sonuna yaklaşılırken, grupta artık her maç daha da önemli bir hal aldı.
Van Spor'un Etimesgut Belediyespor ile, lider durumdaki Eyüpspor'un da Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacakları 16. haftada GMG Kastamonuspor kendi sahasında güçlü rakiplerden Kırklarelispor'u ağırlayacak. Karatay Termal 1922 Konyaspor'un kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu'nu konuk edeceği haftada, Serik Belediyespor da Karacabey Belediye Spor A.Ş.'yi ağırlayacak. Haftanın diğer maçlarında ise, Kardemir Karabükspor – Sakaryaspor A.Ş., Sivas Belediyespor – Eyüpspor, Turgutluspor – Pazarspor, Pendikspor – Mamak FK, Tetiş Yapı Elazığspor – Kırşehir Belediye Spor, Bayburt Özel İdare Spor – Bodrumspor A.Ş. karşı karşıya gelecek.
Tüm maçlar bugün saat 13.00'te başlayacak.         

 Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi