Kırmızı Grup'ta kritik hafta

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, yarın son derece kritik bir maça çıkacak. Ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak olan Van Spor FK, zorlu sınavdan istediğini alarak ayrılmak

SPOR 17.02.2021 10:54:13 0
Kırmızı Grup'ta kritik hafta
Tarih: 01.01.0001 00:00

Üst sıraları yakından ilgilendiren maç, haftanın da en önemli müsabakalarından biri olarak gösteriliyor.
Ligin 23. hafta maçında kendi sahasında Pazarspor'u 3 – 0'lık skorla geçen Van Spor FK, Sakaryaspor deplasmanında da 3 puan arayacak. Lider Eyüpspor'un haftayı 2 puan kayıpla kapatmasının ardından rakibi ile arasındaki puan farkını 7'ye indiren Van Spor FK, bu puan farkının yeniden açılmasını istemiyor.
Bu motivasyonla Sakaryaspor maçı hazırlıklarını gerçekleştiren Van Spor FK, üst sıraları yakından ilgilendiren maçta gülen taraf olmayı planlarken, ev sahibi ekip ise üst sıralar için bu maçın öneminin farkında. Her iki ekip için de son derece önemli olan maç, yarın saat 13.00'de Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak.
Bu maç öncesi Van Spor FK 46 puanla 2. sırada yer alırken, Sakaryaspor A.Ş. ise 41 puanla 5. sırada bulunuyor.

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Yarın oynanacak olan Sakaryaspor A.Ş. - Van Spor FK maçını yönetecek olan hakemler de açıklandı. Hasan Avcı'nın düdük çalacağı müsabakanın yardımcı hakemliklerini Egemen Savran ve Hüseyin Aycan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi olarak da Erdem Demirtaş görev alacak.

LİDER EYÜPSPOR, KIRŞEHİR DEPLASMANINDA

Haftanın bir diğer önemli maçı da lider Eyüpspor ile, yine zirve hesapları yapan bir başka ekip olan Kırşehir Belediye Spor arasında oynanacak.
Kırşehir Ahi Stadı'nda oynanacak olan ve saat 13.00'de başlayacak olan maç da, zirveyi yakından ilgilendiriyor.
Lider durumda bulunan Eyüpspor 53 puana sahipken, Kırşehir Belediye Spor ise 43 puanla 3. sırada yer alıyor.

HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 24. haftanın diğer maçları ise şu şekilde;
Serik Belediyespor – Kardemir Karabükspor, Karacabey Belediye Spor A.Ş. - Kırklarelispor, Bayburt Özel İdare Spor – Turgutluspor, Bodrumspor A.Ş. - Tarsus İdman Yurdu, Sivas Belediye Spor – Pazarspor, Tetiş Yapı Elazığspor – Etimesgut Belediyespor, Pendikspor – GMG Kastamonuspor ve Mamak FK – Karatay Termal 1922 Konyaspor.

Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi