Kırmızı Grup'ta 3 haftalık karne!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, haftasonu kendi sahasında konuk ettiği Sivas Belediye Spor'u 1 – 0 mağlup ederek 3 puanla tanışmış oldu. İlk iki maçını beraberlikle tamamlayan Van Spor, üçüncü ma?

SPOR 7.10.2020 10:22:48 0
Kırmızı Grup'ta 3 haftalık karne!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Spor'un da mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı Grup'ta, 3. hafta itibari ile puan kaybı yaşamayan tek takım Turgutluspor oldu. Ligde çıktığı 3 maçından da galibiyetle ayrılan ve 4 kez fileleri havalandırmasına karşın kalesinde tek gol gören Turgutluspor, 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Turgutluspor'un ardından 2. sırada Serik Belediyespor, 3. sırada da Karacabey Belediye Spor A.Ş. yer alıyor. Her iki ekibin de 2 galibiyet ve 1 de beraberliği bulunuyor. 7'şer puanlı iki ekip sırasıyla 2. ve 3. sıraları paylaşıyor.
Kırklarelispor, Tarsus İdman Yurdu, Sararyaspor A.Ş. ve Van Spor ise sırasıyla 4, 5, 6 ve 7. sıralarda yer alıyor. 4 takımın da 1'er galibiyeti, 2'şer bareberliği sonucunda 5'er puanı bulunuyor.

3. hafta itibari ile ligde henüz puanla tanışamamış 3 takım var. 20. ve son sırada Kardemir Karabükspor yer alıyor. Çıktığı 3 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Kardemir Karabükspor, rakip filelere 1 kez havalandırmasına rağmen 3 maçta kalesinde 10 gol gördü.
Ligde 19. sırada Pazarspor bulunuyor. Çıktığı 3 maçtan da yenik ayrılan Pazarspor, attığı 2 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü.
Ligde 18. sırada ise Bayburt Özel İdare Spor bulunuyor. Ancak Bayburt Özel İdare Spor, koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcularından dolayı ilk iki maça çıkamadı. 2 maçı eksik olan Bayburt Özel İdare Spor, çıktığı tek maçta Serik Belediyespor'a 4 – 1 mağlup oldu.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta ççüncü hafta itibari ile en çok gol atan takım, 7 golle Serik Belediyespor olurken, en çok gol yiyen ekip ise 11 golle Pazarspor oldu.

Gruptaki bir diğer istatistik ise, 3. hafta itibari ile gol atamayan ve kalesinde gol görmeyen takımın olmaması.

HAFTANIN SONUÇLARI

2. Lig Kırmızı Grup'ta 3. hafta maç sonuçları şu şekilde neticelendi;
Van Spor FK 1 – 0 Sivas Belediye Spor, Karatay Termal 1922 Konyaspor 2 – 0 Bodrumspor A.Ş., Etimesgut Belediyespor 1 – 1 Mamak FK, GMG Kastamonuspor 0 – 1 Kırşehir Belediye Spor, Kardemir Karabükspor 1 – 3 Elazığspor, Serik Belediyespor 4 – 1 Bayburt Grup Özel İdare Spor, Tarsus İdman Yurdu 1 – 1 Sakaryaspor A.Ş., Turgutluspor 2 – 1 Pendikspor, Kırklarelispor 4 – 0 Pazarspor, Eyüpspor 0 – 2 Karacabey Belediye Spor A.Ş.
 / Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi