Kırklarelispor- Vanspor maçından detaylar…

Vanspor, ikinci devrenin ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele ettiği Kırklarelispor'a 1-0 mağlup oldu. Lider Eyüpspor'un kendi evinde Sakaryaspor'la 1-1 berabere kalarak puan kaybettiği haftada, kırmızı siyahlılar

SPOR 4.02.2021 09:55:41 0
Kırklarelispor- Vanspor maçından detaylar…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, 21. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kırklarelispor'a 1-0 yenildi. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, ev sahibi ekibin golünü
68. Dakikada İbrahim kaydetti.
 Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan karşılaşmada, ev sahibi Kırklarelispor Yusuf Şişkular teknik sorumluluğunda sahaya; Umut Kaya, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Arda Hilmi Şengül,
Serkan Sözmen, Berkan Burak Turan, Emre Keleşoğlu, Fatih Cerlek, Mert Sinan Pekesen, Ersel Aslıyüksek ve Murat Yılmaz onbiri ile çıktı.
 Konuk Vanspor ise Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Şiyar Kepir, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Burhan Arman, Oktay Aydin, Barış Gök, Yakup Demir
ve Sedat Komi onbiri ile çıktı.
 Maçı; Burak Olcar, Hüseyin Can, Azar İlhan ve Alim Kandemir hakem dörtlüsü yönetti.
 İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
 Maça konuk takım Vanspor başladı.
 5. dakikada gelişen Kırklareli atağında ceza alanı içinde topla buluşan Mert'in vuruşunda kaleci Aydın topu uzaklaştırdı.
 10. dakikada gelişen Vanspor atağında, Sedat Cengiz'in ara pasında top Utku'da kaldı, bu oyuncunun vuruşunda top auta çıktı.
 Bu dakikalarda iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Teknik hocalar ise takımlarına direktifler vererek pozisyon bulmalarına yardımcı oldu.
 20. dakikada Vanspor'da Utku Şen sarı kart gördü.
 44. dakikada Vanspor'un tehlikeli atağı faul ile kesilince hakem serbest vuruş kararı verdi. Topun başına geçen Sedat Cengiz, direkt kaleye yolladı, top az farkla yandan auta çıktı.
 Hakem ilk yarının bitimi için 1 dakika uzatma gösterdi.
 Maçta başka pozisyon olmadı ve iki takım da soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.
 KIRKLARELİSPOR TEK GOLLE GALİP GELDİ
 İkinci yarıya ev sahibi başladı.
 51. dakikada Vanspor'da Sedat Cengiz'in kullandığı serbest vuruşta, topa kimse dokunamadı, top auta çıktı.
 56. dakikada sol kanattan gelişen Kırklareli atağından, Ersel'in ceza alanı içindeki vuruşunda, Üzeyir araya girerek topu kornere çeldi.
 60. dakikada Vanspor'da Utku Şen yerini Ömer Yıldız'a bırakırken, Burhan Arman ise yerini Ali Say'a bıraktı.
 63. dakikada Vanspor'da Sedat Komi sarı kart gördü.
 64. dakikada Kırklarelispor'da Fatih Cerlek yerini Bahadır Taştelen'e bıraktı.
 68. dakikada Kırklarelispor 1-0 öne geçti. Kullanılan köşe vuruşunda İbrahim Sürgülü topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 71. dakikada Vanspor'da Sedat Komi yerini, Selim Kayacı'ya bırakırken, Abdulkadir Özdemir ise yerini Muhammet Mahmut Emir'e bıraktı.
 72. dakikada Kırklarelispor'da Ersal Aslıyürek yerini Emre Balkı'ya bırakırken, Mert Sinan Pekesen ise yerini Kubilay Akyüz'e bıraktı. Aynı dakikada Kırklarelispor'da Davut Babur sarı kart gördü.
 73. dakikada Vanspor'un sol kanattan Selim ile geliştirdiği atakta, Ömer Yıldız önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
 86. dakikada Vanspor'da Oktay Aydin yerini, Rüştü Hanlı'ya bıraktı.
 Hakem maç bitimi için 5 dakika uzatma gösterdi.
 Uzatma dakikalarda Kırklarelispor'da Murat Yılmaz yerini İsmail Ayaz'a bırakırken, Emre Keleşoğlu ise yerini Hakan Arslan'a bıraktı.
 Maç Kırklarelispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 LİDER İKİ HAFTADA 4 PUAN KAYBETTİ
 Grupta oynanan diğer maçlarda ise lider Eyüpspor bu hafta da Sakaryaspor'la berabere kaldı.
Geçtiğimiz hafta Pazar deplasmanında 3-3'lük skor sonrası iki puan kaybeden lider Eyüpspor, bu hafta da Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak dört puan kaybetti.
 Eyüpspor 49 puanla liderliğini sürdürürken, Vanspor ise 40 puanla ikinci sırada yer aldı.
 Turgutluspor evinde Mamak'ı 6-0 yenerek puanını 39 yaptı ve üçüncü sıraya yükseldi.
 Geçen hafta üçüncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor ise bu hafta Etimesgut Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak, 37 puanla dördüncü sıraya geriledi.
 Lidere çelme takan Sakaryaspor puanını 37 yaptı, ancak averaj farkı ile beşinci sıraya geriledi.
 Bodrumspor deplasmanda Kastamonuspor'u 1-0 yenerek, 35 puanla altıncı sıraya yükselirken, Kırklarelispor ise aldığı galibiyetle puanını 34 yaparak yedinci sıraya yükseldi.
 Deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'na 1-0 mağlup olan Pazarspor, 34 puanla sekizinci sıraya gerilerken, Serik Belediyespor ise evinde Elazığspor'u 2-1 yenmeyi başardı ve 32 puanla dokuzuncu sıraya çıktı.
 Tarsu İdmanyurdu 30 puanla onuncu sırada yer alırken, Bayburt Özel İdarespor'a 2-1 yenilen Sivas Belediyespor 27 puanla onbirinci sıraya geriledi.

Karacabey Belediyespor, 1922 Konyaspor'a 2-0 yenilerek 27 puanla on ikinci sırada yer alırken, Karabükspor'u 3-0 ile geçen Pendikspor ise 26 puanla on üçüncü sırada bulunuyor.
 Etimesgut Belediyespor 25 puanla on dördüncü sırada yer alırken, 1922 Konyaspor ise aldığı galibiyetle 23 puanla on üçüncü sıraya yükseldi.
 Mamak FK 22 puanla on altıncı, Elazığspor 21 puanla on yedinci, Kastamonuspor 20 puanla on sekizinci, Bayburt Özel İdare ise 17 puanla on dokuzuncu sırada yer alıyor.
 Son sıradaki Kardemir Karabükspor'un ise -1 puanı bulunuyor.