Karatekin, ilk maçında galibiyetle tanıştı

Hafta içerisinde Ağrıspor'la anlaşan Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin, ilk maçında galibiyetle tanıştı. Deplasmanda Gümüşhanespor'a konuk olan Ağrıspor 1-0 geriye düştüğü maçta 3-2 galip gelmesini bildi.

SPOR 19.02.2022 22:25:24 0
Karatekin, ilk maçında galibiyetle tanıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor'la hafta içerisinde anlaşma sağlayan Vanlı teknik direktör Turgay Karatekin ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor, deplasmanda Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldi. Henüz 10. Dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düşen Ağrı 1970 Spor, 38. Dakikada Burak'ın kendi kalesine attığı golle eşitliği sağladı:1-1

Beraberlik gölünden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Ağrı temsilcisi 45. Dakikada bulduğu golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. Devre arasında oyuncularına gerekli taktikleri veren Vanlı teknik direktör Karatekin, takımından derli, toplu bir oyun sergilemelerini istedi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ve Gümüşhanespor kalesinde üst üste ataklar yakalan Ağrıspor, bu ataklarını golle sonuçlandıramadı. 57. Dakikada Uğur'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Ağrıspor, bu dakikalarda kalesinde pozisyonlar vermeye başladı.

Bu dakikalarda rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen ve Ağrıspor kalesine yüklenen Gümüşhanespor, 62 dakikada Güray'ın ayağından bulduğu golle durumu 2-2 yapmayı başardı.

Kalesinde beraberlik golü gören Ağrıspor, var gücüyle galibiyeti yakalamak için atak geliştirdi. Bu dakikalarda Gümüşhanespor'u ablukaya alan Ağrı temsilcisi 62. Dakikada Eren Yeşil ise 3-2 öne geçti.

Üstünlük golünden sonra topu hakimiyetini elinde bulunduran Ağrıspor, ataklarını sıklaştırırken, rakip takımdan Nasrullah Dedemen de kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Son bölümde takımını öne çıkaran Karatekin, son düdükle birlikte ilk maçında galibiyetle ayrılmayı başardı. Ağrı temsilcisi bu galibiyetle puanını 31'e çıkardı ve onuncu sıradaki yerini korudu.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş- Salih Deniz