Karakobralar’dan Vanspor’a moral…

Vanspor, hafta sonu evinde konuk edeceğini Pazarspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, maç öncesi tesisi ziyaret eden Karakobralar Taraftarlar Grubu, futbolculara tatlı ikram edip, moral desteğinde bulundu.

SPOR 11.02.2021 10:54:07 0
Karakobralar’dan Vanspor’a moral…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu Van’da oynayacağı Pazarspor maçı hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde aralıksız sürdürüyor. Zirve mücadelesinden kopmak istemeyen Vanspor, hafta sonu evinde konuk edeceği Pazarspor’u mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 43 puanla ikinci sırada yer alan kırmızı-siyahlılar 34 puanla 8’ci sırada bulunan Pazarspor’u konuk edecek. Vanspor, evinde Pazarspor’u mağlup ederek, zirve mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor.

Teknik Direktör Serhat Gülpınar, sorumluluğunda Pazarspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor’da, tek hedef galibiyet. Pazarspor maçı öncesi Karakobralar Taraftarlar Grubu tesislere gelerek idman öncesi teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram edip, başarı dileklerinde bulundular. Bu ziyaretten dolayı memnun kalan teknik heyet ve futbolcular, kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı taraftarlara teşekkür ettiler.

DÜLGER: “HER ZAMAN VANSPOR’UN YANINDAYIZ”

 Moral ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, “Öncelikle yoğun bakıma alınan Vanspor Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk’ün babasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Pazarspor maçı öncesi takımımızı ziyaret ederek moral desteğinde bulunduk. Vanspor bu ligin üzerinde olan bir takımdır. Bunu hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize de söyledik. Her ne kadar Eyüpspor lider olsa da, bu ligde en büyük takım Vanspor’dur. Pandemiden dolayı uzun bir süredir tribünlerdeki yerimizi alamasak da, kalbimiz, desteğimiz her zaman Vanspor’un yanındadır. Yıllardır kar, yağmur, çamur demeden her zaman Vanspor’un yanındayız.

Yanında olmaya devam edeceğiz. Vanspor’un bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk başta olmak üzere, hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Karakobralar olarak her zaman Vanspor’un yanındayız. Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Onlara halkın sizden beklentileri var dedik. Birlik ve beraberlik ortamı oldu. Her zaman desteğimizle onların yanında olduğumuzu söyledik. Vanspor, bütün takımlardan üstündür. Vanspor, bir markadır. Pazar maçı öncesi takımıza bir destek ve moral vermek istedik. İnşallah Pazar günü evimizde kazanıp, çıkışımızı sürdüreceğiz. Takımımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun