Karakobralar'dan teşekkür ziyaretleri

Grup Karakobralar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve üyeler, Van Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Van Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Komiseri Zafer Doğan ve Van Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı ziyaret ederek Van Spor atkısı takdi

SPOR 16.03.2021 19:43:17 0
Karakobralar'dan teşekkür ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Grup Karakobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger; “İlk olarak, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Emniyet Müdürlüğümüze Kara Kobralar olarak ziyarette bulunduk. Van Emniyet Müdürümüz Ali Karabağ'a, Van Spor atkımızı taktim ettik. Kendisine sıcak karışılamarından dolayı teşekkür ediyoruz. Daha sonra Van Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Komiseri Zafer Doğan'a yeni emniyet binası için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine Van Spor atkısı taktim ettik. Tüm Spor Şube çalışanlarına bizlerin daima yanında oldukları için teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

Dülger, son olarak Van Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı da ziyaret ettiklerini belirterek; “İlimizin sporda iyi yerlere gelmesi için sürekli çalışan ve her fırsatta bizlere destek olan Van Gençlik Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a Van Spor atkımızı taktim ettik. Kendilerine her daim bizlerin yanında olduğu için teşekkür ediyoruz.” diye kaydetti.