İlk hafta çekişmeli geçti

Uzun bir aradan sonra Misli.com 2. Lig, oynanan ilk hafta maçları ile start aldı.

SPOR 23.09.2020 10:47:12 0
İlk hafta çekişmeli geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van Spor FK'de ligin ilk maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile 1 – 1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz geçilen maçın ikinci devresinde golü bulan Van Spor FK, skor üstünlüğünü 90. dakikaya kadar sürdürse de, uzatma dakikalarında kalesinde gördüğünü golle sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldı. Ligin ilk haftasında Kırmızı Grup'ta 12 takım puanla tanışırken, 6 takım ise sezona mağlubiyetle başladı. Bayburt Özel İdare Spor ile Elazığspor arasında oynanması gereken maç ise ertelendi.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk hafta maçları hafta sonu oynandı. 20 takımlı grup, çekişmeli maçlara sahne oldu.

VAN SPOR, 1 PUANLA BAŞLADI

Temsilcimiz Van Spor FK, ilk maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'na konuk oldu. Güçlü rakip karşısında iyi bir mücadele ortaya koyan Van Spor FK, 57. dakikada Utku Şen ile öne geçti. Skor üstünlüğünü 90. dakikaya kadar sürdürmeyi başaran Van Spor FK, 90+1'inci dakikada gelen gole engel olamadı. Bu dakikada ev sahibi ekipten Mertcan Çam, skora dengeyi getiren golü kaydetti. Müsabaka 1 – 1 sona erince takımlar puanları paylaştı.

6 TAKIM 3 PUAN ALDI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan ilk hafta maçlarında 6 takım sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.
Sakaryaspor A.Ş. deplasmanda 1922 Konyaspor'u 1 – 0'la geçerken, Serik Belediyespor kendi sahasında Pendikspor'u 2-0'la, Mamak FK deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 3-0'la geçti. Etimesgut Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 1-0 mağlup ederken, Turgutluspor da yine kendi sahasında Kırşehir Belediye Spor'u 1 – 0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Grubun iddialı takımlarından Eyüpspor da yine kendi sahasında konuk ettiği Pazarspor'u 4 – 1 gibi net bir skorla yendi.

3 MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Van Spor FK'nin deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile 1 – 1 berabere kaldığı 1. haftada, Kırlarelispor ile Sivas Belediyespor ve GMG Kastamonuspor ile Karacabey Belediye Spor A.Ş. arasında oynanan maçlar da yine 1 – 1'lik skorlarla tamamlandı. 6 takım lige 1'er puanla başlamış oldu.

EN FARKLI GALİBİYET

Gruptaki maçlarda en farklı galibiyeti Eyüpspor 4 – 1'lik skorla Pazarspor karşısında alırken, Mamak FK ise 3 – 0'lık skorla Kardemir Karabükspor deplasmanında galibiyetle ayrılan taraf oldu.

İLK HAFTANIN LİDERİ

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk hafta maçlarının ardından liderlik koltuğuna Eyüpspor otururken, son sırada ise Kardemir Karabükspor yer aldı.

Temsilcimiz Van Spor ise ligin ilk maçında beraberliğin ardından puan cetvelinde 12. sırada yer bulabildi.