Gürpınar’daki halı saha dostluk maçıyla hizmete açıldı

Van’ın Gürpınar İlçesi Jandarma Taburu’nda inşa edilen yeni halı saha, Van’daki gazetecilerle yapılan dostluk futbol maçı ile hizmete açıldı.

SPOR 8.12.2018 13:37:19 0
Gürpınar’daki halı saha dostluk maçıyla hizmete açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Gürpınar İlçe Jandarma Taburu’ndaki halı sahanın resmi açılışı bir dostluk maçı ile yapıldı.

   Van Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı’nın da yer aldığı takım ile Van’daki gazetecilerden oluşan Basınspor arasında dostluk futbol maçı oynandı.

   Maç öncesi protokol ve gazeteciler kurdele keserek yeni halı sahanın resmi açılışını yaptı.

   Askeri erkanın yer aldığı takımda, Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve Gürpınar Kaymakamı Osman Doğramacı forma giyerken, Basınspor takımında ise; Erol Çakıl, Serkan Aslan, Zeki Yiğit, Cemal Aşan, Ziya Türk, Kenan Gül, İbrahim Yakut, Baki Karaca ve Bişar Ulutaş forma giydi.

   Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ve İHA Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise maçı kenardan izledi. Vali Yardımcısı Baygüven’in forma giydiği takım, Basınspor’u yenerken, maçın ardından iki takım oyuncuları verilen kokteylde sıcak sohbetler gerçekleştirdi.Van Bölge Gazetesi