Gürpınar kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi

Gürpınar Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” Emniyet Amirliği ve Gençlik Spor Müdürlüğü arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi.

SPOR 4.05.2019 14:50:27 0
Gürpınar kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Gürpınar Belediyesi tarafından kurumlar arası kaynaşmayı sağlamak ve dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile düzenlenen futbol turnuvası’nda, zorlu geçen maçların ardından kupanın sahibi belli oldu. 

Toplamda 8 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü final maçında 6-3 yenen Emniyet Amirliği oldu.

  

 Gürpınar Halı Saha Tesislerinde oynan final maçlarının ardından, kupa almaya hak kazanan takımlar için tören düzenlendi.  

Şampiyon olan Emniyet Amirliği takımı birincilik kupasını Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın elinden aldı. İkinicilik kupasını ise AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kaptanına verdi.

         

         Kupa törende sonrası bir açıklama yapan Gürpınar Belediye Başkanı Tanış, Turnuvanın düzenlenme nedeni açısından amacına ulaştığını belirterek, “Futbol, dünyada milyonların izlediği bir spor; aynı zamanda takım ve akıl oyunu. Yoğun çalışma ortamı içerisinde biraz da olsa çalışanlarımızın stres atmasına vesile olalım hem de aralarındaki dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile bu turnuvayı düzenledik. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.