Gülpınar: Pazarspor’u yenmek zorundayız

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, hafta sonu Van’da konuk edecekleri Pazarspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ne olursa olsun bu maçı kazanmaları gerektiğini vurguladı.

SPOR 12.02.2021 11:17:57 0
Gülpınar: Pazarspor’u yenmek zorundayız
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırmızı-Siyahlılar Pazar günü evinde ligin güçlü takımların Pazarspor’u konuk edecek. Pazarspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor’da, Sedat Cengiz’in sakatlığı bulunurken, başka sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
 Pazarspor maçıyla alakalı gazetemize değerlendirmelerde bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, iyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, Pazarspor’un geçtiğimiz hafta evinde mağlup olmasının kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade etti.
 Her maçın kendisine göre bir hikayesinin olduğunu belirten Gülpınar, rakiplerin birbiriyle oynayacağı haftada kazanarak, büyük bir avantaj yakalamak istediklerini söyledi. Ligde artık kolay maç olmadığını belirten Gülpınar, bundan sonra oynayacakları bütün maçları kayıpsız geçmek istediklerini ifade etti.
 Pazarspor maçının kritik bir maç olduğunu söyleyen Gülpınar, 3 puan almaları halinde kendi adlarına iyi bir iş çıkarmış olacaklarını vurguladı.

 Vanspor 43 puanla ikinci sırada yer alırken, Pazarspor ise 34 puanla 8’ci sırada yer alıyor. Vanspor bugüne dek oynadığı 22 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken, attığı 35 gole karşılık kalesinde 20 gol gördü. Pazarspor ise 22 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyet alırken, attığı 35 gole karşılık kalesinde 31 gol gördü. Zorlu karşılaşma Pazar günü saat 13.00’te Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak.
 

 “MAÇLARIMIZI KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ”
 Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Gülpınar, “Pazar günü zor bir maça çıkacağız. Pazarspor çok koşan, mücadele eden, genç kadroya sahip bir takım. İçeride ve dışarıda oyun planları çok fark etmiyor. 90 dakika boyunca oyunu bırakmayan bir takımla oynayacağız. İyi oyuncuları var. Ama sonuçta bizim de bir hedefimiz var. Onun için bu karşılaşmadan şartlar ne olursa olsun 3 puan almak için sahaya çıkacağız ve inşallah bunda da başarılı olacağız. Onlar geçtiğimiz hafta her ne kadar kendi evlerinde Kırklarelispor’a 2-0 mağlup olmuş olsalar bile, zor bir maç bizi bekliyor. Pazar’da bir moral bozukluğu olabilir ama her maçın kendisine göre bir hikayesi var. Sonuçta maç eşit şartlarda ve 0-0 başlayacak. Bizim de geçen hafta iyi bir futbol ve geri dönüşten sonra kazandığımız bir maç var. Bu seriyi, bu oyunumuzu devam ettirmek için uğraşacağız. Çünkü bir istikrar yakalamamız lazım. Bu anlamda da inşallah bunda da başarılı olacağız. Orta sıralarda yer alan takımlar da yavaş yavaş yukarıyayaklaşmaya başladı. Bundan dolayı maçlarımızı kayıpsız geçmek istiyoruz” diye konuştu.
 

“HER MAÇA GALİBİYET İÇİN ÇIKIYORUZ”
 Ligde artık hiçbir maçın kolay olmadığını söyleyen Gülpınar, “İçeride ve dışarıda oynayacağımız bütün maçlar zorlu geçecek. Takımlar devre arası transferinde takviyeler yaptılar. Bu anlamda her maça galibiyet için çıkıyoruz. Pazar maçına da kazanmak için çıkacağız. Şuan için takımımızda Sedat Cengiz, iki gündür antrenmanlara çıkamıyor. Onun durumu maç gününe doğru belli olacak. Onun dışında sakatımız, cezalımızı yok. Şuan için Sedat’ın durumu kritik. Pazar maçına yetiştirmeye çalışacağız. Yetişmezse başka seçeneklere bakacağız. Pazar maçı bizim için önemli ve kritik bir maç. Bu hafta birbirileriyle oynayan rakipler var. Kırklarelispor sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Eyüp, Bodrum’u ağırlayacak. Allah nasip ederse, buradan 3 puan alırsak, kendi adımıza iyi bir iş çıkarmış olacağız. Ne olursa olsun, kazanmamız gereken bir maç” ifadelerini kullandı.
 Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş