Gülpınar: Hedefimiz 3 puanla dönmek

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, bugün deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Gülpınar, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, 3 puanla dönmek istedikle

SPOR 3.02.2021 10:51:56 0
Gülpınar: Hedefimiz 3 puanla dönmek
Tarih: 01.01.0001 00:00

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırmızı-Siyahlılar bugün deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Grupta en az gol yiyen ve en az mağlubiyeti bulunan Kırklarelispor'a konuk olacak olan Vanspor, deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

  Zorlu Kırklarelispor maçı öncesi gazetemize değerlendirmelerde bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedefe varmak için kazanmaya gittiklerini belirtti. Kırklarelispor maçını kazanmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyleyen Gülpınar, ikinci devrede deplasmanda oynanacak olan bütün maçların zorlu geçeceğini vurguladı.

  "HEDEFİMİZ KIRKLARELİ'NDEN 3 PUANLA DÖNMEK"

  Kırklareli maçını değerlendiren Gülpınar, "Zorlu bir maça çıkacağız. Kırklareli bu ligin iyi takımlarından bir tanesi, iyi bir takımları var. Grubun en az mağlubiyeti bulunan takımlardan bir tanesiyle deplasmanda oynayacağız. Kırklareli grupta en az gol yiyen takımlardan biri. Tabi bunların hepsi bir kenara, bizim bir hedefimiz var. Bundan dolayı kazanmak için gideceğiz ve kazanmak için oynayacağız. Hedefimiz Kırklareli'nden 3 puanla dönmek. Zorlu bir rakiple karşı karşıya geleceğiz. İkinci devrede özellikle deplasmanda oynanacak olan bütün maçlar zor geçecek. İnşallah 3 puanla dönüp, Sivas maçına odaklanacağız" dedi.

  "TAKIMI FİZİKSEL VE ANTRENMAN ANLAMINDA DAHA İYİ SEVİYEYE GETİRDİK"

  Göreve geldikten sonra takımdaki başarı performansının yükselmesine de değinen Gülpınar, "Biz geldikten sonra belli bir oyun planımız vardı ve o oyun planına göre oynuyoruz. Takımı fiziksel ve antrenman anlamında daha iyi seviyeye getirdik. Çünkü bizim ilk oynadığımız Sakarya ve Karacabey maçlarından sonra yavaş yavaş fiziksel anlamda üstüne koyan bir takım vardı. 70'nci dakikalarda yorulan bir takımdan, 90 dakikayı rahat çıkarabilen bir takım haline getirdik. Burada oyuncularımızın özverisi ve iyi niyeti çok önemliydi. Oyun sistemimizi çok şükür oturttuk. Onu da rakibe kabul ettiğimiz sürece sıkıntı yaşamıyoruz. Bunlar hepsi çalışmayla, üstüne koyarak gelen bir süreç. Oyuncuların buradaki geri bildirimi çok önemliydi. Onlarda çok doğru geri bildirim verdiler. Şuan oynayan, oynamayan herkes oynayabilecek ve hazır durumda. Bizde en iyi kadroyu çıkarıp, en doğru oyuncuları çıkarıp, maçları kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz bu" diye konuştu.

  "EN DOĞRU TRANSFERLERİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"

  Devre arasında istedikleri futbolcuları transfer edemediklerini belirten Gülpınar, "Devre arası transferinde tam anlamıyla istediğimiz futbolcuları alamadık. Devre arası transferi zaten çok kolay değil. İstediğiniz oyuncu size gelmiyor yada getiremiyorsunuz. Kulübü bırakmak istemiyor yada çok yüksek meblağlar ortaya çıkıyor. Ondan dolayı olmuyor. Sonuçta en doğru transferleri yapmaya çalıştık. Kısıtlı imkânlara rağmen iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Sayısal olarak veya istediğimiz oyuncular anlamında %100 başarılı olamadık. Sonuçta kulübünde mali şartları ve bütçesi var. Buna göre davranmak zorundayız. Elimizden geldiği kadar doğru takviyeler yapmaya çalıştık. Bunların ne kadar doğru olduğunu, ikinci devredeki maçlarda görmüş olacağız ve ona göre değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

  Vanspor grupta oynadığı 20 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, rakip filelere gönderdiği 33 gole karşılık kalesinde 18 gol gördü. Kırklarelispor ise 20 maçta 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, attığı 24 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü. Vanspor 40 puanla 2'ci sırada yer alırken, Kırklarelispor ise 31 puanla 8'ci sırada yer alıyor.

  Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Burak Olcar, Hüseyin Can, Azad İlhan ve Alim Kandemir hakem dörtlüsü yönetecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş