Galibiyet hasreti 6 maça çıktı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17. hafta mücadelesinde deplasmanda namağlup Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşan Silahtaroğlu Van Spor FK, rakibine 1 – 0 mağlup oldu. İlk devresi 0 – 0 biten mücadelenin 49. dakikasında ev sahibi ekip, oyuna so

SPOR 12.12.2021 14:05:30 0
Galibiyet hasreti 6 maça çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip sahaya; Özkan Karabulut, Miraç Acer, Onur Akdeniz, Berkay Sefa Kara (Dk. 70 Yunus Emre Gedik), Hakan Yavuz (Dk. 84 Kerem Baykuş), Hakan Yeşil, Yasin Palaz, Mehmet Sak, Hakan Demir (Dk. 70 Tunahan Ergül), Abdulkadir Beyazit (Dk. 46 Ahmet Sun)ve Ali Aytemur ile çıkarken, Silahtaroğlu Van Spor ise sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu (Dk. 87 Oktay Gürdal), Mete Yıldız, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Furkan Polat (Dk. 63 Fatih Somuncu), Oktay Aydin, Selim Kayacı (Dk. 87 İlyas Ekiz), Kubilay Akyüz (Dk. 49 Emrah Tacir), Sedat Komi (Dk. 63 Furkan İnce) ve Hamza Küçükköylü ile çıktı.

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Uzun paslarla, kendi yarı sahasını kolay bir şekilde geçen ve tehlikeli pozisyonlar üreten Hekimoğlu Trabzon, aradığı golü ilk devrede bulamadı. Van Spor FK de, hızlı çıktığı birkaç pozisyonda etkili olmaya çalıştı ancak ilk devrede gol sesi çıkmadı.

Maçın ikinci devresine ev sahibi ekip oyuncu değişikliği ile başladı. Abdulkadir Beyazıt'ın yerine oyuna dahil olan Ahmet Sun, 49. dakikada takımı adına golü kaydeden isim oldu. 1 – 0.

Bu golden sonra Van Spor FK, beraberlik için arayışlara girdi. Oyuncu değişiklikleri ile oyuna müdahale edilirken, Van Spor aradığı pozisyona 71. dakikada girdi.

Maçın 71. dakikasında gelişen Van Spor atağında Emrah Tacir, çalımlarla ceza sahası içine girdi. Emrah tacir,  Hekimoğlu Trabzon savunmasının müdahalesi ile yerde kalınca, maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun gerisine geçen Hamza Küçükköylü'nün vuruşunda köşeye giden topu kaleci Özkan Karabulut, yatarak çelmeyi başardı ve Van Spor FK, beraberlik şansını değerlendiremedi.

Bu pozisyondan sonra Van Spor FK, beraberlik golü için yüklense de sonucu değiştirmeyi başaramadı ve sahadan ev sahibi ekip 1 – 0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı alan taraf oldu. Hekimoğlu Trabzon, namağlup ünvanını korurken, Van Spor FK'de galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

/ Prestij Haber Merkezi