Final heyecanı Ankara'da yaşanacak

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve ligi 3.sırada tamamlayarak play-off'a kalan, ardından play-off'ta ilk engel olan Karşıyaka'yı saf dışı bırakan Van Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef 2. Lig'e yü

SPOR 20.05.2019 12:51:36 0
Final heyecanı Ankara'da yaşanacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Play-off yarı final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı ve 0 – 0 berabere kaldığı Karşıyaka'yı kendi sahasında rövanş maçında 2 – 1 mağlup  ederek play-off finaline yükselen Van Büyükşehir Belediyespor, finalde güçlü rakibi Esenler Erokspor ile Ankara'da karşı karşıya gelecek.

FİNAL MAÇI ANKARA'DA

TFF 3. Lig play-off final maç programı belli oldu.

TFF 3. Lig play-off final merkezleri ve maç programı belli oldu. 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde Kocaeli, Ankara ve Adana'da tek maç eleme usulüne göre oynanacak play-off final maçları sonucunda 3 takım daha TFF 2. Lig'e yükselecek.
Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediye Spor, 23 Mayıs günü Kocaeli ilinde final maçını oynayacak, Yeni Çorumspor A.Ş. ile Serik Belediyespor ise 24 Mayıs günü Adana'da karışlacak.

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor da, Esenler Erokspor ile 24 Mayıs 2019 günü saat 16.00'da Ankara Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.Bu maçlardan sonra kazanan taraflar bir üst lige çıkmış olacak.

TARAFTARLAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Van Büyükşehir Belediyespor'un Ankara'da oynayacağı final maçına Van'dan da çok sayıda taraftar gidecek. Gerek Ankara'daki Vanlılar, gerekse buradan Ankara'ya gidecek olan taraftarlar, 90 dakika boyunca Van Büyükşehir Belediyespor'a destek verecek. Taraftarlar, uzun bir süredir hayalini kurdukları bir üst lige bu kadar yaklaşılmışken, bu şansın başka bahara ertelenmesini istemiyor. Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi