Dülger’den, Vanspor taraftarına çağrı…

Vanspor’un fanatik taraftar grubu Grup Kara Kobralar, Pazar günü Van’da oynanacak olan Sakaryaspor maçında takıma büyük destek vermeye hazırlanıyor. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Van’ın ortak paydası olan Vanspor’a herkesi

SPOR 12.03.2020 14:51:35 0
Dülger’den, Vanspor taraftarına çağrı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, Pazar günü saat 14.30’da Sakaryaspor’u konuk edecek.

Maç öncesi taraftarlar da özellikle sosyal medyada kenetlendi.

Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Pazar günü Sakaryaspor ile çok önemli bir maçımız var. Bu maç bütün sezonun en önemli mücadelesi olacak. Yenilgileri, üzüntüleri bir tarafa bırakmalıyız. Artık kenetlenme vaktidir. Vanspor camiası büyük bir camiadır. Herkes de biliyor ki, bu grupta muhatabımız yoktur. Tarihimiz ve başarılarımız ile ligin çok üzerindeyiz. Bunun farkında olarak, Van’ı ve Van’ın en büyük değerini markasını taşıyacak şekilde taraftarımızdan sağduyulu ve sakin davranmalarını rica ediyoruz. 90 dakika boyunca susmadan, yorulmadan takımımıza destek verilmesini istiyoruz. Taraftarlarımızın bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

Dülger, maç içinde veya sonunda her türlü skorda bile taraftarın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini, taşkınlığa mahal vermemesini sözlerine ekledi.