Dülger: Yenitürk ve Vanspor'a sahip çıkalım

Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, önceki gün yaptığı açıklamayla Vanspor’dan istifa eden Servet Yenitürk’e ve Vanspor’a sahip çıkılması çağrısında bulundu.

SPOR 1.07.2021 11:48:43 0
Dülger: Yenitürk ve Vanspor'a sahip çıkalım
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Yağmur, çamur, kar, kış demeden tribünlerdeki yerini alarak Vanspor’un itici gücü olan taraftarlar, Vanspor’a sahip çıkılmasını istiyor. Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, Servet Yenitürk’ün istifa kararının kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.

    Servet Yenitürk’ten sonra Vanspor’un biteceğini ileri süren Başkan Dülger, bundan sonraki süreçte kimsenin Vanspor’a sahip çıkmayacağını vurguladı.

     “YENİTÜRK GİDERSE, VANSPOR BİTER”

    Başkan Dülger yaptığı açıklamada, “Bizler Vanspor'la büyüyen ve Vanspor'la futbolu seven taraftarlarız. Vanspor bizim için, kentimiz için, çocuklarımız ve gençlerimiz için çok önemlidir. O yüzden Kulüp Başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ün istifa kararı hepimizi derinden üzmüştür. Sayın Yenitürk’ün, Vanspor'un başına gelmesiyle birlikte kentimize futbol heyecanı yeniden geldi. Vanspor etrafında görülmemiş bir birlik, beraberlik ve kenetlenme oluştu. Vanspor kendini bularak, büyük başarılara imza attı. Sayın Yenitürk, yeri geldi yalnız kaldı, yeri geldi haksızca çok eleştirildi. Buna rağmen Vanspor'u hiç yalnız bırakmadı. Hiç kimse Sayın Servet Yenitürk gibi elini bu taşın altına koyamaz. Çünkü yıllarca kazandığını Vanspor için çekinmeden harcadı. Bizde haklının hakkını verme adına Kulüp Başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ün yanında hep yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Açık ve net söylüyorum; Yenitürk giderse Vanspor biter. Herkes konuşur ama kimse sahip çıkmaz. Bu kadar emeğe ve bu kente yazık olur. Kulüp Başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ün istifa etmemesini, takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Başarılı olmasına rağmen Yenitürk'ün istifa etmesine gönlümüz razı gelmez. Yazıktır günahtır. Gün birlik günüdür. Artık eleştirileri bir tarafa bırakıp, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'e ve canımız Vanspor'a sahip çıkma günüdür. Sayın Yenitürk, siz istifa etmeyin, Vanspor'u yalnız bırakmayın. Bizler de söz veriyoruz. Her zaman, her yerde, iyi günde, kötü günde Servet başkanın ve takımımızın yanında olacağız. Gücümüz yettikçe de, maddi ve manevi olarak takımımıza hep destek vereceğiz” ifadelerine yer verdi.