B.Vanspor’un tartışılan futbolcusu Aliağa’da…

Geçtiğimiz sezon B.Vanspor’un ileri uç oyuncusu olarak takıma katılan, ancak bir türlü istenen verim alınamayan, Altındağ ile Van’da oynanan maçın ardından taraftara küfür ettiği iddia edilen Çağrı Tekin Aliağa Futbol Kulübü ile

SPOR 5.07.2019 18:28:26 0
B.Vanspor’un tartışılan futbolcusu Aliağa’da…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     B.Vanspor’da geçtiğimiz sezon en tartışılan futbolculardan biri olan, golcü olarak takıma gelmesine rağmen taraftarları adeta çileden çıkaran Çağrı Tekin, Van’da 24 Şubat’ta oynanan Altındağ Belediyespor maçının ardından taraftara küfür ettiği iddia edilmişti.
Maçın bitimiyle birlikte taraftarların B.Vanspor’lu Burçak’a yönelik güzel tezahüratlarına karşılık, “Burçak … … sizin ….” Şeklinde küfürler eden Çağrı, bir basın mensubunun bunu sosyal medyada duyurması ile birlikte taraftarın hedefi haline gelmişti. Sonraki maçlarda önce yedek kulübesinde oturtulan, ardından kadrodan çıkartılan Çağrı Tekin, Van’da da istenmeyen futbolcu olmuştu.


           Çağrı Tekin’in bu sezon Bölgesel Amatör lig ekiplerinden Aliağa Futbol kulübü ile anlaştığı belirtiliyor. Çağrı Tekin, 3. Ligde 121 maçta 39 gol atarken, 2. Ligde 57 maçta 15 gol, Tff 1. Ligde ise 18 maçta 2 gol attı.


       Sosyal medyada B.Vanspor taraftarları Çağrı Tekin’in söz konusu ahlak ve tavırları ile gittiği takımda da tutunamayacağını belirttiler.
Öte yandan B.Vanspor taraftarları takımın transferler konusunda geç kalmaması gerektiği yorumlarını yapıyor.