B.Vanspor’un maçı canlı yayınlanmayacak

Grubunu üçüncü tamamlayarak adını play-off’a yazdıran ve 10 Mayıs Cuma günü İzmir’de Karşıyaka ile mücadele edecek olan B.Vanspor’un maçının TRT Kürdi’den canlı olarak yayınlanamayacağı açıklandı.

SPOR 8.05.2019 20:22:05 0
B.Vanspor’un maçı canlı yayınlanmayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

    Hafta içi Karşıyaka ve B.Vanspor arasında oynanacak olan maçın TRT Kürdi’den canlı yayınlanacağı belirtilmişti. Ancak İzmir ekibinin itirazı  ve söz konusu talebi reddetmesi sonucu Karşıyaka ile B.Vanspor arasındaki maç canlı yayınlanamayacak.


         TRT Kurdi yetkilileri yaptığı açıklamada "Maçı canlı vermek için
girişimler sonuç vermedi. Ev sahibi takım talebimize olumsuz yanıt verdi” açıklamasını yaptı.
Cuma günü İzmir'de oynanacak olan Karşıyaka-B.Vanspor maçının canlı yayınlanamayacak olması, Van’da bulunan taraftarları üzdü. Ancak İzmir ve çevresinde bulunan Vanspor taraftarlarının maça gitmesi ve tribünde izlemesi adına söz konusu karar çok da üzüntü oluşturmadı.


       B.Vanspor taraftarları Van’da oynanacak olan maçın da TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanmaması gerektiğini, canlı yayınlanması halinde Ramazan Ayı dolayısıyla birçok kişinin tribüne gelmeyip, maçı evde izlemeyi tercih edeceğini, bunun da takımı olumsuz etkileyeceğini yorumladı.


        Taraftarlar Karşıyaka ile B.Vanspor arasında İzmir’de oynanacak olan maçta, kırmızı siyahlı takımın yalnız bırakılmamasını isteyerek, İzmir ve çevresindeki Vanspor taraftarlarının mutlaka tribünlerde olmasını istedi.