B.Vanspor’un maçı canlı yayınlanacak

B.Vanspor’un Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Lider Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı maç, TRT Kürdi’den canlı yayınlanacak.

SPOR 12.02.2019 20:37:48 0
B.Vanspor’un maçı canlı yayınlanacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

       TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.Vanspor, Pazar günü önemli bir maça çıkıyor. Lider Kırşehir Belediyespor ile saat 13.30’da karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip puan veya puanlar için mücadele edecek.
Söz konusu kritik karşılaşma TRT Kürdi’den canlı olarak yayınlanacak.


       Taraftarlar ise 39 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kırşehir Belediyespor’un bu maçta puan kaybetmesinin B.Vanspor’a bağlı olduğunu belirterek, “Grubumuzda şampiyon olmak istiyorsak bu maçtan galip gelmeliyiz. En kötü ihtimalle maçın berabere bitmesi gerekir. Yoksa Allah korusun B.Vanspor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki 5 puanlık fark olası bir mağlubiyette 8’e yükselir. Bu da bizim takım açısından çok kötü olur. Çünkü bir sonraki hafta ikinci sıradaki Altındağ Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan altı puan veya en kötü dört puan alırsak yolumuza devam ederiz” yorumunu yaptılar.


        Pazar günü oynanacak olan özel karşılaşmanın TRT Kürdi’den verilecek olması, futbolcuların da kendini göstermesi açısından bir avantaj olarak değerlendiriliyor.