B.Vanspor’lu Soner: Büyük zafere bir maç kaldı

B.Vanspor’un başarılı savunma oyuncusu olan ve birçok maçta sakatlanma pahasına rakibin gollerine engel olmaya çalışan Soner Birinci, sıkıntılı günlere rağmen hiçbir zaman kalbini bozmadığını ve gelinen aşamada başarılı olduklar?

SPOR 16.05.2019 19:15:02 0
B.Vanspor’lu Soner: Büyük zafere bir maç kaldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

  B.Vanspor’un Karşıyaka maçında tüm sporcular gibi adından söz ettirmeyi başaran tecrübeli sporcu Soner Birinci, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.


          Soner Birinci, “Hiç bir zaman kalbimi bozmadım, kimseye kin gütmedim” diyerek “Birçok manada zor günler geçirdim. Ne olursa olsun hiç bir zaman formam kuru kalmadı. Bugün namusuma yani formama alın terimin dışında göz yaşım da karıştı. Allah’a sonsuz şükürler olsun ki hem beni hem de takım arkadaşlarımı bize inanan güvenen yönetimimize, hocalarımıza, taraftarlarımıza, Van halkına mahcup etmedi. Şahsım adına bana iyi günümde, kötü günümde destek olan herkese çok teşekkür ediyorum . Büyük zaferimiz için bir maç kaldı. Bizi tribünde, tv başında destekleyen ve dua eden herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi