B.Vanspor’da galibiyet selfisi sürüyor

B.Vanspor, oynadığı son dört maçı kazanarak hanesine 12 puan yazdırdığı gibi, toplamda 15 gol attı ve sadece 1 gol yedi. Galibiyet selfisi çekmeyi sürdüren B.Vanspor, Bergama Belediyespor, Çatalcaspor, Yeni Ordu ve Adıyamanspor galibiyetle

SPOR 16.04.2019 11:28:06 0
B.Vanspor’da galibiyet selfisi sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

    TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor, Pazar günü evinde Adıyaman 1954spor’u 3-0 mağlup ederek, 51 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.
Kırmızı siyahlı takımın ilk yarıdaki iki golünü Batuhan Er atarken, ikinci yarıdaki golü ise Batuhan’ın vuruşunda direkten dönen topu Emrah’ın tamamlaması ile gelmişti.


      Oynadığı dört karşılaşmada aldığı seri galibiyetlerle Van’da sporseverlerin takdirini kazanan B.Vanspor, sezonun bitmesine üç hafta kala play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Bundan beş-altı hafta önce aldığı istikrarsız sonuçlarla play-off’tan uzaklaşan Kırmızı Siyahlı takım, son dört maçta 12 puan birden alarak, rakiplerinin de puan kayıpları ile üçüncü sıraya yerleşti.

    
B.Vanspor bu haftayı da en kârlı geçiren takımlardan biri oldu.
İkinci sıradaki Esenler Erokspor’un haftayı beraberlikle geçirmesi ve iki puan kaybetmesinin ardından, yine play-off için mücadele eden Altındağ Belediyespor’un puan kaybetmesi, Yeni Orduspor ve Çatalcaspor’un ise mağlubiyetleri B.Vanspor’u kârlı duruma geçirdi.
Gruptaki ilk sekiz takım içinde kazananlar ise; Kırşehir Belediyespor, B.Vanspor, Kızılcabölükspor ve Karşıyaka oldu.
Öte yandan B.Vanspor ile Adıyamanspor maçını Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve B.Vanspor yönetim kurulu üyesi Op. Dr. Ekrem Yalçın da izledi.
 B.Vanspor'a maddi destekte bulunan Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, maç sonunda yeşil zemine inerek teknik kadro ve futbolcuları bir bir tebrik ettti.


      B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise yaptığı açıklamada, “İşte beklenen özlenen ve onbinlerce taraftarın da beklediği tablo budur. Bu kentin takımına sahip çıkmakla başarıya daha çabuk ulaşacağımızı her daim dile getiriyoruz. Bu kentin vazgeçilmezi olan son 4 maçta rakip filelere 15 gol gönderen hanesine 12 puan yazdıran Play Off bensiz olmaz diyen B.Vanspor için bir olacağız hedefe birlikte varacağız. Ben buradan sizler aracılığıyla bir kez daha Kolordu komutanımız Tümgeneral Sayın Hacı İlbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.