B.Vanspor’a yeni bir forvet…

Temsilcimiz B.Vanspor transferlere devam ediyor. Forvet mevkiinde başarılı grafiğiyle dikkat çeken Tunç Murat Behram, B.Vanspor'a imzayı attı. B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, transferlerin devam edeceğini vurguladı.

SPOR 17.07.2019 19:05:52 0
B.Vanspor’a yeni bir forvet…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     İç ve dış transferde çalışmalarını yürüten B.Vanspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kaleci Mustafa Gürübüz’le anlaşan kırmızı siyahlı ekip, forvet mevkii için ise Tunç Murat Behram'ı renklerine bağladı.
Futbola Mersin İdmanyurdu Altyapısında başlayıp, sırasıyla Yeşil Bursa, Güngörenspor,
Şanlıurfaspor, Nazilli Belediyespor, Göztepe, Diyarbekirspor, Niğde Anadolu FK formalarını Giyen Behram, 28 Yaşında.
 Mersin Doğumlu Tunç Murat Behram, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Nevşehir Belediyespor  takımında toplam 33 maç oynadı ve filelere toplam16 gol gönderdi.


         B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklamada, “Taraftarlarımız merak etmesin, transferlerimiz devam edecek. Acele etmiyoruz. Takıma faydalı olabilecek, banko oynayacak nokta transferlerimiz olacak. Onları da yavaş yavaş sonuçlandıracağız” dedi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig statüsü de belli oldu.

    
       Buna göre 36 takım 2 grupta mücadele edecek. Gruplarında lider olan takımlar Spor Toto 1. Ligine yükselirken, ikinci, üçüncü, dördüncü sıralarda yer alan takımlar ise play-off'a kalacak.
Sezonu 16.17.ve 18. Siralarda tamamlayan takımlar ise Spor Toto 3. Lig'e düşecek.
Karşılaşmalar 1 Eylül'de başlayacak.