B.Vanspor yine kayıp: 1-0

Önceki hafta evinde puan kaybeden B.Vanspor, ligin 16. Maçında deplasmanda Elaziz Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak zirveden uzaklaştı. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken B.Vanspor Elaziz Belediyespor'a 1-0 yeni

SPOR 9.12.2018 13:26:23 0
B.Vanspor yine kayıp: 1-0
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, ligin 16. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Elaziz Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

   Önceki hafta evinde Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak taraftarını üzen B.Vanspor, ligin 16. Haftasında deplasmanda Elaziz Belediyespor ile karşılaştı.

   Elaziz Belediyespor, sahaya Engin Olgun, Ali Akburç, Samet Taş, Ertuğrul Köktürk, Batuhan Kaya, Cenk Cengiz, Ferhat Canlı, Enver Abdullah Filiz, Osman Bodur, Nihat Apaydın ve Burak Kavlak ilk onbiri ile çıktı.

    Van Büyükşehir Belediyespor ise Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Burçak Özkanca, Mutlu İlengöz, Soner Birinci, Barış Sağır, Uğur Karakoç, Güney Tutcuoğlu, Mesut Saray ve Umut Koray Öz ilk onbiri ile çıktı.
Maçın 18. Dakikasında Ali Akburç attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve kırmızı-siyahlı takım soyunma odasına 1-0 yenik girdi.

     İkinci yarıda ise iki takımın ataklarından gol sesi çıkmadı ve Elaziz Belediyespor maçı 1-0 yenerek önemli üç puan elde etti.
B.Vanspor ise aldığı mağlubiyetle zirveden biraz daha uzaklaşmış oldu.