B.Vanspor'un Antalya kampı sürüyor

2018-2019 futbol sezonunun ikinci devresi öncesinde Antalya'daki kampta hazırlıklarını devam ettiren B.Vanspor, yeni hocası Hasan Erkin Şimşir nezaretinde ikinci devreye iddialı hazırlanıyor. Yeni Teknik Direktör Şimşir, mutlu sona ula?

SPOR 31.12.2018 09:29:25 0
B.Vanspor'un Antalya kampı sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 3. Futbol Ligi 2.Grupta mücadele eden B.Vanspor, ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.
Yeni Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretindeki çalışmalarda oyuncuların moralli olduğu belirtiliyor. İlk yarıyı liderin 4 puan gerisinde altıncı sırada tamamlayan kırmızı siyahlı takım ikinci devreye iyi bir başlangıç yapma hedefinde.


         Gazetemize açıklamalarda bulunan çiçeği burnunda Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, Van'ın spordaki geçmesinin başarılarla dolu olduğunu, bir dönemler Vanspor'un üç büyüklerle mücadele ettiğini ifade ederek, "Kısaca geçmişi başarılarla dolu 1.lig tecrübesi yaşamış bir şehrin takımı olan Van Büyükşehir Belediyespor'u layık olduğu yerlere hep birlikte getirme arzusundayız.


           Bu takımı arzu edilen yere getirmek için bütün özveri ve çalışmalarımızla mutlu sonu yakalamaya çalışacağız. Kendi gurubunda hedef takım olan B.Vanspor'un daha fazla çalışma, daha fazla özveri ve daha fazla desteğe ihtiyacı olacaktır.Hep beraber bunu başaracağız" diye konuştu.
Öte yandan kırmızı siyahlı takım ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile mücadele edecek