B.Vanspor taraftarı alkışı hak ediyor

B.Vanspor’un Van’da oynanan maçlarında tribünleri tıklım tıklım dolduran, zaman zaman deplasmanlardaki maçlarda da takımı yalnız bırakmayan taraftarlar, ikinci devrenin ikinci maçında Kemerspor ile oynanan karşılaşmada yine verdikleri

SPOR 30.01.2019 10:59:17 0
B.Vanspor taraftarı alkışı hak ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  B.Vanspor’un en büyük destekçilerinden biri de taraftarlar. Özellikle takıma manevi destek sunan, kentteki maçlarda takımlarını maç öncesi, maç içinde ve maç sonunda desteklemeye devam eden cefakar taraftarlar alkışı hak ediyor.
Son yıllarda her zaman takımın yanında olan Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Grupları, taraftarları yönlendirmede büyük başarı elde ediyor.


           Takımın galibiyetlerinde önemli bir rol oynayan taraftarlar, Van’da B.Vanspor’un henüz yenilgi almamasının en önemli etkenlerinden biri olarak gösteriliyor.
Van’da oynanan maçlarda B.Vanspor bazen 2 farklı mağlup durumu düşmesine rağmen verdikleri desteklerle takımın puan veya puanlar elde etmesine yol açan taraftarlar, Kemerspor maçında yaptıkları şovlarla büyük beğeni gördüler.


          B.Vanspor’un bu sezon mutlaka bir üst lige çıkmasını istediklerini söyleyen taraftarlar, “Takımımız özellikle bu sezon zirveden hiç kopmadı. Sezon başından bu yana liderle arasında bazen bir-iki, bazen üç-dört fark bulunan takımımız, şu an ise altı puanlık bir farkla üçüncü sıradaki yerini almış durumda. Hafta sonu Alibeyköyspor’u yenip, sonraki hafta Erokspor’u Van’da devirirsek, Kırşehir Belediyespor ile Altındağ Belediyespor’un da puan kaybetmesi ile zirveye yerleşebiliriz. Herkesin maddi manevi bu takımın yanında olmasını arzuluyoruz. B.Vanspor bu şehrin en önemli sosyal aktivitelerinden biridir. Gençlerin başka yollara değil de, spora yönlenmesi için Vanspor çok büyük bir önem arz ediyor. Şehrin büyüklerinin bu takıma destek sunması lazım” yorumlarında bulunuyorlar.


          Öte yandan yaklaşık 8 ay önce yıktırılan kapalı tribünlerin yerine portatif tribünlerin hala yapılamaması taraftarları adeta çileden çıkarıyor. Bu arada mevcut tribünlerin bir bölümünün de misafir takım için ayrılması, ama hiçbir taraftarın da orada olmaması da ayrı bir çelişki olarak masada duruyor” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi