B.Vanspor sıralama için oynayacak

Bugün deplasmanda Düzcespor’a konuk olacak olan B.Vanspor, ligin son maçını galibiyetle tamamlayıp, Play Off da sıralama avantajını eline geçirmek istiyor.

SPOR 4.05.2019 10:07:15 0
B.Vanspor sıralama için oynayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3.lig 2. Grupta 2018-2019 futbol sezonunun son karşılaşmaları bugün oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşmanın son düdüğü çaldığında bir sezon daha tamamlanmış olacak.
 TFF 3. Lig 2. Grupta Şampiyon belli, küme düşen takımlar belli olurken, Ligin 34. Haftasında Play Offa kalacak 4. Takımda belli olmuş olacak.


          Play Offa kalacak 4. Takımı bugün oynanacak olan Elaziz Belediyespor Karşıyaka ve Bergama Belediyespor Altındağspor maçlarının sonucu belirleyecek. Bugün oynanacak 9 karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.


          Kırşehir Belediyespor deplasmanda Çatalcaspor’a konuk olurken, Esenler Erokspor Yeni Orduspor’a B.Vanspor Düzcespor’a, Kızılcabölükspor Pazarspor’a konuk olacak. Grupta son 6 haftanın en başarılı takımı olan, B.Vanspor, bugün deplasmanda Düzcespor’a konuk olacak.


          Son 6 maçta 6 galibiyet alan ve rakip filelere 20 gol gönderen kırmızı siyahlı ekip, Düzcespor maçınıda galibiyetle kapatmak istiyor.
 Düzcespor maçında alınacak galibiyet hem galibiyet serisinin devamı olacak hemde Play Off sıralamasında etkili olacak.
 Bu çerçevede hazırlıklarını tamamlayarak Düzce’ye giden B.Vanspor 18 Temmuz Stadında oynanacak karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.


         Bu maçla ligi noktalayacak olan kırmızı siyahlı ekip, Önümüzdeki hafta Cuma günü ise Play Off’daki ilk maçına çıkacak.
Bugün saat 15.30’da 18 Temmuz Stadında oynanacak olan Düzcespor B.Vanspor karşılaşmasını orta hakem Sait Tuzcu yönetecek.
B.Vanspor bu maçın ardından Van’a dönerek play-off maçları hazırlıklarına başlayacak.Van Bölge Gazetesi