B.Vanspor, Serdar Cansu ile devam dedi

Temsilcimiz B.Vanspor, iç transferde takımın başarılı ve çalışkan oyuncusu olan Serdar Cansu ile devam kararı aldı. Serdar Cansu özellikle sağ kanattaki başarılı atakları, hırsı ve attığı gollerle taraftarın en beğendiği isimlerde

SPOR 15.07.2019 19:04:11 0
B.Vanspor, Serdar Cansu ile devam dedi
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan B.Vanspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor.
B.Vanspor iç transferde sağ kanat oyuncusu Serdar Cansu ile yeni sezonda da devam kararı aldı. Serdar Cansu takımın bir üst lige çıkmasında büyük rol oynayan sporcuların başında geliyordu.
Sezon içinde birçok maçta takımın en çalışkan ve hırslı oyuncusu olan Serdar Cansu, kritik maçlarda attığı gollerle B.Vanspor’da puan veya puanlar kazandırmıştı.


          Serdar’ın takımda kalması ve yeni sezonda yeniden kırmızı siyah formayı giyecek olması taraftarları da mutlu etti.
Taraftarlar Serdar’ın başarılı bir sporcu olduğunu ve B.Vanspor için özveriyle mücadele ettiğini vurgulayarak, “Takımımızın başarısında elbette ki her sporcunun katkısı büyük. Ancak Serdar her maçta özellikle sağ kanattan attığı dripling koşular, ortaları ve çoğu zaman kritik maçlardaki golleriyle en çalışkan isimlerden biri oldu. Serdar Cansu’nun yeniden takımda kalması bizleri mutlu etmiştir” yorumunda bulundular.


              B.Vanspor mevcut kaleci Salih Şenbaş’ın yanı sıra yeni kaleci Mustafa Gürbüz’ü de renklerine bağlamış durumda.
Yaklaşık 7-8 sporcu ile görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, iç transferde de birçok oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Transferlerin kesinleşmesi halinde kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün de zaman zaman kamuoyunu bilgilendireceği ifade edildi.
Öte yandan takımın bazı TFF 1. Lig sporcuları ile de temas halinde olduğu öğrenildi.