B.Vanspor-Karşıyaka biletleri 10 TL…

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Çarşamba günü oynanacak olan maçta bilet fiyatlarının önce 25 TL olarak planlandığını, ancak taraftarların ekonomik durumunun göz önünde bulundurularak, 10 TL’ye düşürüldüğünü belirtti

SPOR 13.05.2019 18:21:36 0
B.Vanspor-Karşıyaka biletleri 10 TL…
Tarih: 01.01.0001 00:00

         B.Vanspor ile Karşıyaka arasında 15 Mayıs Çarşamba günü Van Atatürk Şehir Stadı’nda oynanacak olan play-off yarı final rövanş maçının bilet fiyatlarında indirime gidildi. Ancak normal bilet fiyatları 25 TL, destek bilet fiyatlarının ise 100 TL olduğu açıklandı.
B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, maç biletlerini 25 tl olarak açıkladıklarını, ancak indirime gittiklerini söyleyerek, “Bilet fiyatlarımız önce 25 TL olarak açıklandı. Ama taraftarlarımızın ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak bilet fiyatlarını 10 TL yaptık. Yarı final rövanş maçımız büyük önem arz ediyor. Oynayacağımız Karşıyaka maçına tüm taraftarlarımızı ve Van halkını davet ediyoruz. Kentimiz futbolu, yıllar sonra kendini buldu, renk geldi, hava geldi. İnşallah kenetlenerek birlikte şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.


        Öte yandan aynı gün oynanacak olan maçın destek biletleri ise 100 TL olarak belirlendiği açıklandı.