B.Vanspor için kritik bir maç…

B.Vanspor yarın kritik karşılaşmada Pazarspor’u konuk edecek. Play Off açısından önemli olan karşılaşmayı, Orta hakem Ali Rıza Altunbakır yönetecek. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

SPOR 16.03.2019 10:51:22 0
B.Vanspor için kritik bir maç…
Tarih: 01.01.0001 00:00

      TFF 3. Lig 2. Grupta 27. Hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Grupta 3 karşılaşma bugün oynanırken, son 6 karşılaşma ise yarın oynanacak. Bugün oynanacak olan maçlarında zirve hesapları yapan Esenler Erokspor sahasında Altındağ Belediyespor’u konuk ederken, Sultanbeylispor ise Çatalcaspor’u konuk edecek.


            Zirve ve Play Off potasını yakından ilgilendiren diğer karşılaşmalar ise yarın oynanacak. Lider Kırşehir Belediyespor deplasman da Düzcespor’a konuk olurken, Kızılcabölükspor ise deplasmanda Alibeyköyspor’a konuk olacak.
  B.Vanspor ve Yeni Orduspor zirve takımlarının oynayacağı maçları göz önünde bulundurarak maçlarını kazanmanın hesaplarını yapıyorlar.


           İlk etapta Play Off hesabı yapan B.Vanspor yarın Pazarspor’u konuk ederken, Yeni Orduspor ise deplasmanda Adıyamanspor’a konuk olacak.  
B.Vanspor, yarın oynayacağı Pazarspor maçına sıkı bir şekilde hazırlandı. Sahasında galibiyet sıkıntısı yaşayan B.Vanspor, bu maçı kazanarak hem sahasında galibiyet zincirini kırmak hem de Play Off şansını devam etirmek istiyor.


        Ligin ilk devresinde Pazar’da oynanan ilk karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı. B.Vanspor 39 puanla 7. Sırada yer alırken, Pazarspor ise 33 puanla 13. Sırada yer alıyor.


          Orta hakem Ali Rıza Altunbakır’ın yöneteceği karşılaşma B.Vanspor-Pazarspor karşılaşması yarın saat 14.30’da başlayacak.
Kırmızı siyahlı ekip ligin 28. Haftasında ise grupta son sırada yer alan Bergama Belediyespor’a konuk olacak.