B.Vanspor Bergama maçına gidecek mi?

B.Vanspor Pazar günü deplasmanda Bergama Belediyespor’a konuk olacak. Yönetimin istifasının ardından B.Vanspor’un Bergamaspor maçına nasıl gideceği halen netlik kazanmış değil.

SPOR 22.03.2019 09:36:08 0
B.Vanspor Bergama maçına gidecek mi?
Tarih: 01.01.0001 00:00

      TFF 3. Lig 2. Grupta ligin bitimine 7 haftalık bir maraton kaldı. Grupta son haftalarda özellikle orta sıralardaki takımların puan ve puanlar kazanmasıyla Play Offa ortak sayısı çoğaldı.
4 Takımın Şampiyon olma ve 8 takımın ise Play Offa kalma şansı aynen devam ediyor. Grupta 28. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak.


              Grupta 1 karşılaşma Cumartesi oynanırken, son 8 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak. Cumartesi günü saat 14.00’da Çatlcaspor-Elazizspor karşılaşmasıyla başlayacak olan ligin 28. Hafta maçları, Pazar günü ise, Bergama Belediyespor-B.Vanspor, Kızılcabölükspor-Esenler Erokspor ve Altındağ Belediyespor-Kırşehir Belediyespor maçlarıyla devam edecek.
 Sezona başlarken zirve hesapları yapan B.Vanspor son haftalarda kaybettiği puanlarla önce Zirveden sonrada Play Off potasından uzaklaştı.


          Halen Play Off şansı büyük ölçüde bulunan kırmızı siyahlı ekip de bu kez de yönetimin kongre kararı alması ve istifa etmesi ön plana çıkmış oldu.


          Geçtiğimiz Pazar akşamı istifa eden ve kongre kararı alan yönetimin ayrılmasının ardından halen takıma talip olmaması, takımın Bergama Belediyespor maçına gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. B.Vanspor’un kongresi 4 Nisan Perşembe günü yapılacak.
Play Off şansı buluna B.Vanspor’un Bergama Belediyespor maçına gidip gitmeyeceği bugün netlik kazanması bekleniliyor.
 Sezona Şampiyonluk hesaplarıyla başlayan B.Vanspor’un Bergama Belediyespor maçına gitmemesi küme düşme sinyalini vermiş olacak.


        Kırmızı siyahlı ekip ligin 29. Haftasında ise grupta Play Off hesapları yapan Çatalcaspor’u konuk edecek.  Bu karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da oynanacak.