B.Vanspor Antalya’da topbaşı yaptı

Antalya’da toplanan B.Vanspor, yeni teknik direktör Hasan Erkin Şimşir’le 2. Devre hazırlıklarına başladı. Ligin ilk devresinde eksik görülen noktalara ise yeni transferler için çalışmalar sürüyor.

SPOR 28.12.2018 14:35:13 0
B.Vanspor Antalya’da topbaşı yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Lige verilen aranın ardından Antalya’da toplanan B.Vanspor topbaşı yaptı.
Yeni teknik direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde çalışmalarına başlayan kırmızı siyahlı ekip, Antalya kampında 2 veya 3 hazırlık maçı yapacak.
 Ligin ilk devresinde eksik görülen noktalara nokta transferler için çalışmalarını yürüten B.Vanspor, Mutlu İlengöz ve Uğur Karakoç’la da yollarını ayırdı.


             Antalya’da bir yandan hazırlık bir yandan da transfer çalışmalarını yürütecek olan kırmızı siyahlı ekip, Ocak ayı başlarında Van’a dönerek çalışmalarına kedni tesislerinde devam edecek.
   Transferlerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Takımımız Antalya’da 2. Devre hazırlıklarını sürdürecek.   

      Burada yapılacak hazırlık maçlarıyla da takımımız tam hazır hale gelecek. Tabi eksik olan noktalarımız var. Bunlar içinde bize    faydalı olabilecek nokta transferler yapacağız. Devre arası yapacağımız transferlerle takımımız daha güçlü ve hedef giden bir takım konumuna gelecektir. Yapacağımız transferleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
Ligin 2. Devresi karşılaşmaları 20 Ocak’ta başlayacak. B.Vanspor ligin 2. Devresi ilk maçında İzmir’de Karşıyaka’ya konuk olacak.Van Bölge Gazetesi