BAŞKAN YENİTÜRK, TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALDI

Van BBSK Başkanı Servet Yenitürk yarın Esenler Erokspor ile oynanacak şampiyonluk maçı öncesi futbolcular ve teknik heyet ile toplantı yaptı.

SPOR 23.05.2019 23:17:20 0
BAŞKAN YENİTÜRK, TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALDI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Futbolculara "Türkiye de ki 3 milyon vanlı yarın sizden şampiyonluk bekliyor." diyerek sözlerine başlayan Yenitürk, "Türkiye'nin en fazla genç nüfusuna sahibiz ve Van 350 bin genciyle yarın sizden şampiyonluk bekliyor."dedi.

Yenitürk, yıllardır ihmal edilen Van'ın sporuna değinerek, takıma "Sizin şampiyonluğunuzla Van futbolu yarın can kazanıp ayağa kalkacak." dedi.

Şampiyonluk sonucunda kayda değer bir rakam ile prim vereceklerini dile getiren başkan Yenitürk, şampiyonluktan başka hiçbir şey düşünmediklerini ve futbolcularında şampiyonluk dışında hiçbir düşünceyle kapılmaması gerektiğini vurgulayarak teknik heyet ve futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.

BAŞKAN YENİTÜRK FUTBOLCULARA NASİHAT VE TALİMATLARDA BULUNDU

"Önce siz tarih yazacaksınız sonrada tarih sizi yazacak." diyerek futbolcularda heyecan uyandıran Yenitürk, Van son 15 yılda futbol için en önemli gününü yaşacak ve bunu siz yaşatacaksınız diyerek futbolculara moral verdi. 

"Sizlerin bu maçta motiveye ihtiyacınız yok, sizler kendinizi motive edecek futbol ahlakına ve bilincine sahipsiniz." diyen Yenitürk'ün futbolculara en son sözü şöyle oldu, "Haydi evlatlarım, kalkın yarın  şampiyonluk sizleri, bizleri, hepimizi bekliyor." dedi.

Ayrıca Van, Ankara, İzmir, İstanbul, Antalya, Bursa, Muğla gibi Türkiye'nin bir çok şehrinden Ankara'ya Van'lılar adeta seferberlik ilan etti. Bu illerden akın akın Van BBSK maçını izlemeye uçak ve otobüslerle giden taraftarlar coşkularıyla dikkat çekmeyi başardı. Van ve bazı illerden taraftar gruplarına çok sayıda otobüs tahsis edilmişti.