Atletizmcilerden Müdür Tevke’ye ziyaret…

Atletizm ve Kros’ta Türkiye Şampiyonu olan Van Erciş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi makamında ziyaret etti.

SPOR 1.03.2019 17:37:06 0
Atletizmcilerden Müdür Tevke’ye ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Erciş Yatılı Bölge Okulu (YBO) Erkek Atletizm Takımı, Antalya'da düzenlenen Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası'nda yıldız erkekler kategorisinde birinci oldu.

      Okul Müdürü Sadık İşler ve Erciş YBO Beden Eğitimi Öğretmeni Muğdat Öztürk ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi ziyaret eden şampiyon atletler, elde ettikleri başarıyı paylaştı.

       Genç atletlerin almış olduğu başarılardan ötürü tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, öğrencilerin spor branşlarında almış olduğu başarıların önemli olduğunu ifade etti.

         Tevke, “Sportif faaliyetlerde başarılı öğrencilerimizi keşfedebilmek önemlidir. Bu yetenekli öğrencilerimizin atletizm branşında almış oldukları başarılarda bunun bir göstergesidir. İnşallah öğrencilerimizin almış olduğu başarıları daim ve devamlı olur. Çünkü sporda devamlılık esastır. Sportif faaliyetlerde başarılı olmak içinde çok çalışmak ve disiplinli olmak gerekir. Bu anlamda öğrencilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

     Öğrencileri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.