Arıcı, Van’daki hakem ve gözlemcilerle buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Genel Başkanı Dr.Abdurrahman Arıcı, Van’daki hakem ve gözlemci camiasıyla bir araya geldi.

SPOR 6.01.2020 19:05:57 0
Arıcı, Van’daki hakem ve gözlemcilerle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı aynı zamanda genel merkez yönetim kurulu üyesi Taner Coşkun'un tertip ettiği programda Genel Başkan Dr.Abdurrahman Arıcı hakemlerle hem deneyimlerini anlattı, hem de çay içip gece geç saatlere kadar sohbet etme imkanı buldu.

 
        Söz konusu programa; başta Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz ve kurulu olmak üzere, bölgesel kurul üyesi Yusuf Demirkıran, önceki dönem Van İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz ve hakem camiası katıldı.


         Programın ardından bir açıklama yapan Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Taner Coşkun, “Van Hakem Camiası olarak Genel Başkanımız Dr.Abdurrahman Arıcı beyefendiyi ve muhterem eşi Kadriye Arıcı’yı Van’da ağırladığımız için, camia olarak için çok mutluyuz. Genel Başkanımız ile Sarıkamış Törenlerinin 105.yılı münasebeti nedeniyle katıldığımız duygu yüklü bir o kadar anlamlı törenlerinin ardından yol yorgunu olmasına rağmen istedik ki hakem camiamızla genel başkanımızı bir araya getirelim. Sağ olsun başka Van İl Hakem Kurulu Başkanı Zafer Korkmaz olmak üzere birçok hakem ve gözlemci hocamız programımıza iştirak etti. Bizim açımızdan çok keyifli bir sohbet oldu. Davetimize icabet eden genel başkanımız Dr.Abdurrahman Arıcı beyefendiye ve eşi Kadriye Arıcı 'ya şükranlarımı sunarım, hakem camiamıza ise saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım” dedi.Van Bölge Gezetesi