Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz

Taraftar her zaman ki gibi yine inanılmaz ve muhteşemdi.

SPOR 11.12.2019 22:06:21 0
Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz

Merhabalar.

Taner Taşkın yönetiminde ligde çıktığı 4 maçın 3 ünü kazanan Vanspor kupa maçında Kasımpaşa karşında ortaya koyduğu futbolla değişimin başladığı hissini vermişti. Geçen hafta ki yazımda daha çok kim inanırsa , daha çok kim motive olursa sonuçta lehine olur demiştim. Öyle de oldu. Taner hoca takımı ciddi anlamda iyi motive etmiş ve kupada Galatasaray' ı 2-0 gibi bir skorla deplasmanda yenen Tuzlaspor karşısında adeta futbol dersi verdi. Kral Batuhan' danmı bahsedelim , sahada basmadık yer bırakmayan Tunç Behram' danmı, son haftalarda hata üstüne hata yapan fakat Tuzlaspor maçında neredeyse hatasız oynayan Yakup Demir' denmi bahsedelim. Tüm takım olarak iyi motive olunmuş ve Tuzlaspor' a dersini vermiş bir Vanspor izledik bu hafta sonu. Taraftar her zaman ki gibi yine inanılmaz ve muhteşemdi. Her ne kadar hava yağışlı ve soğuk olsada.

Değişim rüzgarı kadroda yer bulamayan oyuncularla karşılıklı olarak anlaşıp ayrılıklarıda beraberinde getirdi. Soner Birinci, Ufukhan Bayraktar ve Asil Kaan Güler ile yollar ayrıldı. Anlaşılan o ki hoca devre arasına girmeden takımda yer bulamayan oyuncuları gönderecek ve yerine iyi takviyeler yapacak. Burçak ve Osman ikinci devreye yetişmez ise defansa ve sol kanada kesinlikle transfer yapması gerekecek. Ligin başında zaten iyi bir kadroya sahip olan Vanspor düşünülenin aksine devre arası yapacağı takviyelerle liderlik ipini göğüsleyebilir.

Takımda inanılmaz iyi bir görüntü var. Oyuncu değişikliğinde oyundan çıkmak istemiyor adeta futbolcular. Örneğin Şerif , sahada resmen düştü düşecek dediğimiz adam beni oyundan almayın ben iyiyim diyordu. Tunç zaten neden ben der gibi sahadan ayrıldı fakat gol gelince en önde yine Tunç vardı. Takım içi rekabet en üst derecede buna rağmen futbolcular arasındaki bağ da çok sıkı. Ligin son haftasında Kırşehirspor' dan alınacak bir galibiyet mükemmel olurdu. Taner hoca iyi işler yapmaya devam ediyor ve yapacakta.

Bu yüzden;

Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz...

Kalın sağlıcakla...