2. Lig yolunda son maç!

Bu sezon hedefini 2. Lig olarak belirleyen ve lige bu amaçla başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, şampilonluğu kaçırdığı sezonda, 2. Lig'e play-off maçları sonunda çıkmayı arzuluyor.

SPOR 22.05.2019 12:44:30 0
2. Lig yolunda son maç!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu hedefine oldukça yaklaşan Van Büyükşehir Belediyespor, 24 Mayıs Cuma günü Ankara Eryaman Stadyumu'nda Esenler Erokspor ile play-off final maçında karşı karşıya gelecek. Kazanan ekip, 2. Lig'e yükselmiş olacak. Van'dan da çok sayıda taraftarın gitmesi beklenen final maçını Süper Lig Hakemlerinden Arda Kardeşler yönetecek. Maç öncesi sosyal medyadan çağrı yapan Vanspor taraftarları; işadamı ve firmaların da destek olarak taraftarlar için otobüs tahsis etmesi tabelinde bulunuyor.

Ligi 3. sırada tamamlayan, ardından Play-Off Yarı Finali maçlarında Karşıyaka'yı eleyen Van Büyükşehir Belediyespor, final maçında güçlü rakibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak.

2. Lig'e yükselecek olan ekibi belirleyecek olan kritik maç, Ankara Eryaman Stadyumu'nda, 24 Mayıs 2019 Cuma günü oynanacak ve maç saat 16.00'da başlayacak.

Bu önemli maç öncesi hazırlıklarını gerçekleştiren Van Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef maçı kazanarak 2. Lig hedefine ulaşmakken, taraftarlar da Ankara'da takımı yalnız bırakmamak için çalışıyor. Taraftarların en büyük isteği ise, otobüs firmalarının da kendilerine otobüs tahsis ederek, bu kritik noktada takıma destek olmaları.

Özellikle sosyal medya üzerinden arayışlarını dile getiren taraftarlar; “Bu kritik noktada herkesi Vanspor'a destek olmaya davet ediyoruz. Buradan birçok taraftarımız Ankara'ya takımı desteklemeye gitmek istiyor ancak otobüs yetersizliği söz konusu. Bu nedenle firmalarımızızın da Vanspor'a destek için otobüs tahsisi yapmalarını bekliyoruz. El birliği ile bir üst lige çıkmaya çok az kaldı.” diyorlar.

FİNAL MAÇINA SÜPER LİG HAKEMİ

Bu arada, 24 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da başlayacak olan maçta Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler düdük çalacak. Maçta Kemal Elmas ile Hüsnü Emre Çelimli ise bayrak kaldıracak. Maçın 4.Hakemi Cihan Aydın olacak. / Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi