2. Lig için geri sayım başladı

Süper Lig'de 2020 – 2021 sezonu start alırken, 2. Lig maçlarına da sayılı günler kaldı. Bu yıl Misli.com ön ismiyle anılacak olan 2. Lig'de maçlar 20 Eylül 2020 tarihinde başlayacak. Lig öncesi temsilcimiz Van Spor FK, hazırlı

SPOR 12.09.2020 11:48:56 0
2. Lig için geri sayım başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu sezon Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Van Spor FK, Erzurum'daki kamp çalışmalarının sonuna geldi. Van Spor FK, Van'a gelerek, 20 Eylül 2020 tarihinde deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

12 günlük Erzurum kampı ile güç depolayan Van Spor FK, lig öncesi son hazırlıklarına Van'dan devam edecek. Kendi tesislerinde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürecek olan Van Spor FK, 20 Eylül öncesi de son maç provasını yapıp, sahiyi iyi bir netice için çıkacak.

İyi bir kamp dönemi geçirdiği belirtilen Van Spor FK'de tranfer çalışmaları da devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, Zonguldak Kömürspor’da forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli sağ kanat Yiğit Gökoğlan'ı renklerine bağlayan Van Spor FK, önceki gün de iki yeni transfer gerçekleştirdi.

Van Spor FK resmi twetter hesabından yapılan açıklamaya göre; son olarak Somaspor’da forma giyen 27 yaşındaki sağ bek Üzeyir Ergün ve yine son olarak Hekimoğlu Trabzon FK’de forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdulkadir Özdemir ile resmi sözleşmelerin imzalandığı kaydedildi.

Teknik Direktör Serkan Afacan yönetiminde lig hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK, bu yıl ilk lig maçını deplasmanda oynayacak. Pandemiden dolayı seyircisiz oynanacak olan maçta rakip Tarsus İdman Yurdu.

Van Spor, kendi sahasındaki ilk lig maçını da 26 Eylül 2020 tarihinde Kırklarelispor ile yapacak.

Ligin ilk devresindeki maçlar, pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynanacak. 
Haber: Umut TARHAN

(Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi