Yüksek fiyat konusu, THY yetkililerine aktarıldı

Son günlerde Van'ın konuştuğu konulardan biri olan uçak bilet fiyatlarının yüksekliği, AK Parti Van İl Başkanlığı'nın da gündemine geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığının sosyal medya hesaplarınd

SİYASET 26.06.2019 23:46:41 0
Yüksek fiyat konusu, THY yetkililerine aktarıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'a uçuş ve Van'dan diğer illere uçuş fiyatlarının yüksek olması son günlerde kent gündeminde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Özellikle de havaların ısındığı ve turizm sezonunun hareketlendiği bir dönemde uçak bilet ücretlerinin oldukça yüksek olduğunu dile getiren turizmciler, bu durumun kent turizmine büyük darbe niteliği taşıdığını söylüyor. Bu durumun biran önce Van'ın avantajına olacak şekilde revize edilmesi gerektiğini belirten turizmciler, kent dinamiklerinin de bu konu ile ilgilenmesi gerektiğini ısrarla vurguluyor.

AÇIKLAMA YAPILDI
Kent gündemini meşgul eden ve vatandaşlar ile turizmcilerin yakındığı uçak bilet ücretleri konusunda AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun THY yetkilileri ile görüştüğü açıklandı. Konuya ilişkin AK Parti Van İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi; “İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu, Van uçak bilet fiyatlarının yüksek olması sebebiyle THY yetkilileri ile görüşme yapmıştır. Fiyat uygulamasının geneli kapsadığı, yaz uygulaması sebebiyle artan talepler doğrultusunda şekillendiği, aşağı çekilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.”
 /