Yenitürk ve Uçar’dan, Başkan Tanış’a ziyaret…

B.Vanspor’un Kulüp Başkanı ve Öncesi Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

SİYASET 19.04.2019 10:55:02 0
Yenitürk ve Uçar’dan, Başkan Tanış’a ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 B.Vanspor’da yaklaşık bir ay önce kulüp başkanlığını bırakan, ancak kimsenin talipli olmaması ile yeniden başkanlığı yürüten Servet Yenitürk, beraberinde Beşiktaş’ın efsane ismi ve B.Vanspor’un önceki Teknik Direktörü olan Feyyaz Uçar ile birlikte, sporla ilgilenmenin yanı sıra zaman zaman çeşitli ziyaretlerde bulunuyorlar.


       Başkan Yenitürk ve Feyyaz Uçar, 31 Mart seçimlerinde Gürpınar Belediye Başkanı seçilen Hayrullah Tanış’a bir nezaket ziyaretinde bulundular.


          31 Mart’ta Ak Parti’den aday olan ve seçimi kazanan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’a yeni görevinde başarılar dileyen Yenitürk ve Uçar, Tanış’ın güzel çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi.


         Başkan Tanış da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ü takip ediyoruz. Her koşulda B.Vanspor’un yanında olduğunu görüyoruz. Servet Başkan, beraberinde bir dönemler Beşiktaş’ın efsane sporcusu olan, önceki dönem de B.Vanspor’da Teknik Direktörlük yapan Feyyaz Uçar ile birlikte bizleri ziyaret etti. İnşallah B.Vanspor bu sene TFF 2. Lig’e yükselir. Zaman zaman fırsat buldukça takip etmeye çalışıyoruz. Şu an grupta üçüncü sırada ve play-off yolunda bir üst lige çıkma şansı bulunuyor. Herkesin bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz” diyerek, Başkan Yenitürk ve Uçar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi