Yazar Sema Maraşlı böyle uyardı: Mümin kadınlar...

Yazar Sema Maraşlı, feminist terör örgütleri ile aynı safta yer alarak slogan atan kadınları, "Mü'min kadınlar; cinsiyetçilerle, feministlerle, modernistlerle, eşcinsellerle, PKK'larla bir olup hak aramaya çıkmaz." ifadel

SİYASET 9.03.2020 21:56:36 0
Yazar Sema Maraşlı böyle uyardı: Mümin kadınlar...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sözde kadın savunucularının 8 Mart'taki rezilliklerini yeniakit.com.tr'ye değerlendiren Yazar Sema Maraşlı, "Batı'da algı operasyonlarıyla Müslümanlar nasıl terörist ilan edilmişse bugün de aynı şey ülkemizde erkeklere yapılıyor. Öyle bir algı operasyonu yürütüyorlar ki öldürülen erkeklerin sayısı kadınlardan 5 kat fazla olmasına rağmen toplum sadece kadınların öldürüldüğüne inandırılıyor." dedi.

"Söz konusu kadın derneklerinin amaçlarından birisi de AB fonlarından yararlanmak." diyen Maraşlı, "Bu çevreler AB fonlarından yararlandıkları gibi din, namus, ahlak ve aileye de savaş açmış durumdalar." ifadelerini kullandı.

Feminist örgütlerin başörtüsünü de kullandığına dikkat çeken Maraşlı, "Başörtülü feministler çok daha sinsi çalışıyorlar. Müslümanın hakkını Allah'ın hükümleri belirler. Allah'tan razı olan kadınlar başka hak aramazlar. Mü'min kadınlar; cinsiyetçilerle, feministlerle, modernistlerle, eşcinsellerle, PKK'larla bir olup hak aramaya çıkmaz." diye konuştu.

'Anne karnındaki bebeği bile kullandılar'

'Kürtaj hakkımız' diyerek çocuk cinayetini savunan kadınların ikiyüzlülüğüne vurgu yapan Maraşlı şu ifadeleri kullandı:

"'Kürtaj haktır" diyerek çocuk cinayetini hak görüyorlar. İşleri erkek düşmanlığı olunca anne karnında bebeği bile kullanacak kadar alçalıyorlar."

"Bunlara göre erkeklere her türlü hakareti etmek serbest"

Maraşlı, Taksim'de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yapılan hakareti de şöyle değerlendirdi:

"Bunlar, Taksim'de yürüyüşe izin vermeyen ülkenin İçişleri Bakanı'na ağza alınmayacak ifadelerle hakaret edecek kadar terbiyesizler. Aynı şey bir kadına yapılsa cinsiyetçilik diye ayaklanırlar. Bunlara göre erkeklere her türlü hakareti etmek serbest."Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr