Yaviç’ten, Başkan Ensari’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti…

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, beraberindeki heyetle birlikte Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari’yi ziyaret etti. Yaviç, Başkan Ensari’nin güzel çalışmalar gerçekleştireceğine ve ilçeye önemli hizmetler yapacağ?

SİYASET 25.04.2019 18:53:54 0
Yaviç’ten, Başkan Ensari’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, seçimlerin ardından AK Parti’li Belediye Başkanlarını ziyaret etmişti. Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ı ziyaret eden Yaviç ve beraberindekiler, daha sonra ise Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari’yi ziyaret etti.


         Ardından İlçe Başkanı Ali Çiftçi’ye de bir ziyaret gerçekleştiren Yaviç ve beraberindekiler, yapılacak olan çalışmaların ilçeye hayırlı olmasını temenni ettiler.


       Ziyarette; İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, Kadın Kolları Başkanı Suzan Görür Türkoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kösem, İlçe Başkan Yardımcıları Sabahattin Arvas, Mesut Orbay, Mehmet Şakir Gül, Burhan Kaya, Mehmet Kural ile bir dönemler Çaldıran’da Tarım İlçe Müdürlüğü yapan Vesim Yaviç’in kardeşi Adnan Yaviç de yer aldı.