VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt’tan Van OSB Yönetimine tepki

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt yeni yapılan OSB binası için tepki gösterdi.

SİYASET 18.05.2020 18:24:05 0
VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt’tan Van OSB Yönetimine tepki
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt sosyal medya hesabı üzerinden yeni yapılan OSB binası için tepki göstererek yapılan binanın sanayici esnafın cebinden çıkacağını söyledi. Twitter hesabı üzerinden iki ayrı proje paylaşarak tepki gösteren VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt "İlk 2 resim, benim başkanlığım döneminde hazırlanan ve sanayi bakanlığının 3 milyon TL hibe destek vermeyi kabul ettiği Van OSB Binası Projesi. Son 2 resim ise sanayicinin cebinden çıkacak olan parayla mevcut eski binanın yeniden düzenlenip yeni bina halini alacak olması" dedi.

Bozkurt paylaşımında, “Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı olmuyor. Eski ve köhne OSB binasına ek yeni bina yapılıyor. Doğrusu depremler görmüş ve yorulmuş binanın yıkılıp, yerine yeni bina yapılmasıydı. Bunun için Sanayi Bakanlığının 3 milyon TL hibe desteği hazırdı, ama gel de anlat. İlk 2 resim, benim başkanlığım döneminde hazırlanan ve sanayi bakanlığının 3 milyon TL hibe destek verme kabul ettiği Van OSB Binası Projesi. Son 2 resim ise sanayicinin cebinden çıkacak olan parayla mevcut eski binanın yeniden düzenleni yeni bina halini alacak olması.” ifadelerine yer verdi.