VİŞAD YAPILAN TOPLANTININ DETAYLARINI AÇIKLADI

VİŞAD Yönetim kurulu başkanı A. Fatih Hatunoğlu, Türk Hava Yolları Teknik As. Genel Müdürlüğü ile yaptıkları toplantının yatırımcıya dönüşümünün ayrıntılarını açıkladı. Başkan Hatunoğlu yaptığı yazılı basın açık

SİYASET 31.12.2019 13:13:23 0
VİŞAD YAPILAN TOPLANTININ DETAYLARINI AÇIKLADI
Tarih: 01.01.0001 00:00

İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA

VİŞAD olarak Türk Hava Yolları Teknik As. Genel Müdürlüğü ziyaretimizi 20 firmamızın katılımı ile gerçekleştirdik.

Yaptığımız görüşmelere istinaden yüzlerce kalem ürünün üyelerimizden temin edilmesi kapsamında is birliği sağlanmıştır.
Sn. Halil Toker bey tüm firmalarımızla tek tek ilginmiş ve ilgili birimlere yönlendirmeleri yapmak kaydı ile büyük destek sağlamıştır.

THY Teknik Aş. ve VİŞAD ortak girişimi ile Sivil havacılık ve Savunma sanayine yönelik kuluçka merkezlerinin kurulması ve bu merkezlerin biri Istanbul da diğerinin de Van da açılması kararı alınmıştır. Van'a ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

VİŞAD olarak çağrımız yerli üretime önem veren sanayicilerimizin VİŞAD ile irtibat kurarak bu sanayi ve teknoloji hareketin de yer almalarıdır.

Bugün bizleri davet eden ve ağırlama nezaretinde bulunan THY Teknik Aş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Halil Toker beye ve tüm ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Not: Van Uçak sefer sayılarının arttırılması tekrar gündeme alındı. Şu an ucak yetersizliği sebebi ile sefer arttırımı yapamadıklarını en kısa sürede bu konu ile ilgileneceklerini ve buna bağlı olarak da fiyatlarda duzenlemeye gideceklerini beyan etmislerdir.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, ayakta duran insanlar

Saygılarımla
A. Fatih Hatunoğlu
VİŞAD Genel Başkanı