Vanspor'un konuğu Elaziz Belediyespor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı 3 puanın ardından play-off'a kalmayı garantileyen Van Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi sahasında Elaziz Belediyespor'u konuk edecek.

SİYASET 27.04.2019 10:38:49 0
Vanspor'un konuğu Elaziz Belediyespor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde 3. sırada yer alan ve 2. sıraya yükselmek isteyen Van Büyükşehir Belediyespor, son haftalardaki flaş çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor.
Ligde çıktığı son 5 maçını  üst üste kazanan ve bu maçlarda attığı 17 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gören Van Büyükşehir Belediyespor, performansı ile dikkat çekiyor.
Ligde en çok gol atan 2. takım ve az gol yiyen takım ünvanına da sahip olan Van Büyükşehir Belediyespor'da şimdi tek hedef, aynı performansı play-off maçlarında da sergileyerek, taraftarların 2. Lig hasretine son vermek.
Yarın kendi sahasında konuk edeceği Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor, ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
Taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen maç yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 15.30'da başlayacak.
Maçı Tolga Sancak yönetecek. Sancak'ın yardımcılıklarını ise Soner Akgün ve Mesut Hakalmaz yapacak.  Haber: Umut TARHAN