Vanspor, ilk maçına çıkıyor

Vanspor FK Pazar günü Bandırmaspor’u konuk edecek. Sezonun ilk resmi maçını taraftarsız oynayacak olan Vanspor FK, sahasında galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

SİYASET 28.08.2019 10:42:28 0
Vanspor, ilk maçına çıkıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

     TFF 2. Ve 3. Ligde yeni sezonun ilk karşılaşmaları Pazar günü oynanacak ve Takımlar uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla buluşacak. TFF 2. Ligde 36, TFF 3. Ligde ise 54 takım bir üst lige çıkma mücadelesi verecek.


                 Geçtiğimiz sezon Play Off maçları sonunda TFF 2. Lige çıkan Vanspor FK, yeni sezon için iskelet kadrosunu büyük ölçüde koruyarak eksik noktalara nokta transferler yaptı.
Kadrosunda 6 futbolcuyu gönderen kırmızı siyahlı ekip, 10 transfere de imza attı. Yeni sezonun ilk hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan Vanspor FK, daha sonra Erzurum’da 8 günlük bir kamp süreci geçirdi.


            Erzurum kampı ardından Van’a dönen kırmızı siyahlılar 1 Eylül Pazar günü oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Kendi tesislerinde tam kadro bu önemli maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar, Bandırmaspor maçına taraftarsız çıkacak.
Şampiyonluk hesapları yapan Vanspor ve Bandırmaspor maçı ilk haftanın en kritik maçı olarak görünüyor.


            Vanspor Bandırmaspor maçı Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Grupta diğer karşılaşmalarda ise Sakaryaspor sahasında Ergene Velimeşespor’u konuk ederken, Tuzlaspor Kastamonuspor ve Kırşehirspor ise Eyüpspor deplasmanına gidecek.
Öte yandan Van Atatürk Şehir stadında sürdürülen çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Yeni yapılan tribünler ve boyama bitme aşamına gelirken, kale arkası açık tribünlerin ise en kısa zamanda bitirilmesi bekleniliyor.


             Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Bandırmaspor’u konuk edecek olan Vanspor FK, ligin 2. Haftasında ise Niğdespor deplasmanına gidecek.


            Vanspor FK, ligin 3. Haftasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçıyla taraftarlarılada buluşmuş olacak.Van Bölge Gazetesi